Skip to navigation Skip to main content

7 video's van kinderen op ski's: alle begin is moeilijk

50935 - 7 video's van kinderen op ski's: alle begin is moeilijk (3)

Voor alles is een eerste keer, en zo ook voor het skiën. Volwassenen maken zo af en toe nog wel eens een grappige blunder, maar bij kinderen ziet dat er soms nog nét iets grappiger uit. De kleinsten onder ons kennen meestal geen angst op de piste en staan dan ook weer snel op nadat zij een beetje sneeuw gehapt hebben. Snowplaza toont de grappigste skivideo's met kinderen.

#1. Skiën is leuk, of toch niet?

Sommige kinderen kunnen hun enthousiasme niet in bedwang houden wanneer zij voor de eerste keer naar skiles mogen. Dat is bij deze beginner minder het geval. Dit kindje heeft het skiën onder de knie, maar het kan deze kleine held eigenlijk niks schelen.

#2. Geen sneeuw nodig

Ja, wij vroegen onszelf ook af wat de achterliggende gedachte was van deze actie. Helaas kunnen wij hier niet 1, 2, 3 een antwoord op bedenken. Hoe dan ook bedachten wat kinderen het geniale plan om met de ski's van de trap af te 'skiën'. Het einde is natuurlijk te voorspelbaar.

#3. Oh, is de skihelm daarvoor?

Deze kinders komen vlotjes de berg af, maar dan komt de ene ski vast te zitten in een andere ski. Hierdoor raakt het meisje een klein beetje uit balans. Maar hey, gelukkig heeft ze een helm op waarmee een noodstop gemaakt kan worden. Probleem opgelost!

#4. Door de bomen het bos niet zien

Nog een gevalletje 'hoe kan zoiets gebeuren?'. Een paar kinderen vonden het een goed plan om midden in het bos van een heuveltje af te skiën. Maar waar een bos is, zijn bomen. Ski's aan en gaan dachten ze! Totdat er een boom in de weg stond. Gelukkig was dit jongetje niet alleen en werd hij vergezeld door zijn lachende vrienden die blij waren dat hen dit niet overkwam.

#5. Drie keer is scheepsrecht

We weten zelf hoe fijn het is als dat éne trucje op je ski's eindelijk lukt. 1 tip: blijf altijd voor je kijken! Dit kindje deed dat niet goed genoeg en komt dan alsnog ten val, doordat er een tweede obstakel over het hoofd wordt gezien. Auw!

#6. Vallen met slakkentempo

Je zou bijna denken dat er een snelheidsrecord wordt verbroken tijdens een skiwedstrijd op de Streif. Bij deze val vliegt het skimateriaal je om de oren en komt de skiër tot stilstand door middel van een meervoudige koprol. Stiekem weet niemand hoe dit heeft kunnen gebeuren met zo'n slakkentempo.

#7. Schansje springen

Dit zie je niet iedere dag op de piste gebeuren. Deze kleine man dacht een trucje te kunnen op de schans, maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Ondanks de goede houding gaat het op het einde toch mis. De ski's klappen uit en het jongetje verdwijnt met een salto naast de geprepareerde piste.


Winter Female Author 3

Over Mandy

Mandy is sinds een paar jaar hélemaal om. Waar ze voorheen een strandvakantie verkoos boven een wintersport, is dat inmiddels wel anders. Ze kan zich geen winter zonder ski's meer voorstellen.