Skip to navigation Skip to main content

Win een wintersport in Sölden!

5071 - Win een wintersport in Sölden! (1)

 

Sölden, de hotspot van de Alpen, is niet zomaar een wintersportbestemming. Wintersporters vinden hier alles wat zij zoeken. Sneeuwzekere pistes, bruisende après-ski, wellness voorzieningen en heerlijke restaurants. Op Snowplaza maak je momenteel kans op een wintersport naar dit bruisende skidorp. Het enige wat je hoeft te doen is het beantwoorden van een eenvoudige vraag. Doe nu mee en maak kans op 3 nachten Sölden inclusief skipas en halfpension in een 4-sterrenhotel in Sölden voor twee personen.

Levendig dorp met sneeuwzeker skigebied

Sölden combineert alles wat wintersport zo mooi maakt. In het dorp hangt een gezellige sfeer en in de vele bars komt de après-ski al vroeg in de middag op gang. De après-ski in Sölden spreekt zowel jong als oud aan en gaat door tot in de kleine uurtjes. Dankzij de aanwezige gletsjers hoef je je over de sneeuwzekerheid geen zorgen te maken. De pistes van het ruim 150 kilometer grote skigebied reiken tot een hoogte van 3340 meter. De Rettenbachgletsjer en Schwarzkogel bieden gevorderde skiërs de meeste uitdaging, beginners en families voelen zich meer thuis op de Giggijoch.

Wat kan ik winnen?

Wanneer je meedoet aan de prijsvraag maak je kans op 3 overnachtingen in Sölden in een 4-sterrenhotel inclusief halfpension en skipas voor twee personen. Mocht de hoofdprijs aan je neus voorbijgaan wie weet win je dan wel één van de tien Ski Atlassen 2014 of één van de vijf HOBB-reisgidsen met bijzondere hotels in de bergen.

Hoe maak ik kans?

Om kans te maken op de wintersport in Sölden dien je alleen een eenvoudige vraag te beantwoorden. De prijsvraag loopt t/m 1 december 2013 en op maandag 2 december zal er contact op worden genomen met de prijswinnaars en worden zij gepubliceerd op Snowplaza. Klik hier voor de algemene voorwaarden van de Sölden prijsvraag.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.