Skip to navigation Skip to main content

Verse sneeuw in Winterberg: pistes liggen er prachtig bij!

50202 - Verse sneeuw in Winterberg: pistes liggen er prachtig bij! (2)

De afgelopen 24 uur heeft het gesneeuwd in Winterberg en dat was hard nodig ook. Inmiddels laat de zon zich weer zien, waardoor de pistes er prachtig bijliggen. Ook de temperatuur is eindelijk weer onder nul. De pistes is Winterberg blijven in ieder geval open tot 31 maart. Bovendien is het er nu een stuk rustiger dan een paar weken geleden!

Stuk rustiger op de pistes

Het naseizoen is begonnen in Winterberg en dan is het hier altijd een stuk rustiger op de pistes. Met de verse sneeuw en de lage temperaturen zijn goede pistecondities de komende tijd nog wel even verzekerd. Er ligt zo'n 45 centimeter sneeuw en vrijwel alle liften zijn geopend. Ook voor de komende dagen wordt er nog verse sneeuw verwacht. Avondskiën, op dinsdag en vrijdag, is mogelijk tot 15 maart. Ook de voorbereidingen voor de wereldbeker parallelslalom op 23 en 24 maart zijn in volle gang. Er ligt meer dan genoeg sneeuw om op de Poppenberghang een goede, harde piste te prepareren. Nog niet overtuigd om toch nog een dagje naar Skiliftkarussell Winterberg te gaan? Na het zien van de onderstaande beelden wel!

Weer & Sneeuw Winterberg

50202 -  (14)
Rauher Busch


50202 -  (15)
St. Georg schans



50202 -  (16)
Bremberg X-Press


50202 -  (17)
Quick Jet dalstation


50202 -  (18)
Poppenberg
50202 -  (19)
Schneewittchen


50202 -  (20)
Brembergkopf I
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.