Skip to navigation Skip to main content

Ruil van leven met een Fin

4993 - Ruil van leven met een Fin (1)

Komende winter maken drie Europeanen kans op een unieke Lapland ervaring: van leven ruilen met een Finse Lap. In het najaar start de zoektocht naar drie enthousiastelingen die begin december de vakantie van hun leven willen vieren door te ruilen met een Lap. De winnaars gaan de gastvrijheid van de Lappen en de prachtige natuur in het land van het Noorderlicht ervaren.

Lapland speelt in op de toeristische trends

Reizen blijft een belangrijke vrijetijdsbesteding in 2013, blijkt uit onderzoek van de World Tourism Organization. Ondanks de economische recessie wordt een groei van 2 à 3% in het Europese toerisme verwacht. ITB World Travel Trends Report 2012/2013 onderzocht reistrends en constateerde de hang van reizigers naar authentieke en bijzondere reizen en ervaringen. Meer dan ooit vertrouwen ze op moderne technologie om informatie en tips te vinden, die hun reis vorm geven. Reizigers willen meer contact met lokale gemeenschappen en herinneringen die lang bijblijven. Lapland speelt in om deze laatste trend door 3 winnaars het echte Lapland te laten beleven als local.

Uitgestrekte landschappen en rust, veel rust

Het dagelijks leven in Lapland

“Het dagelijks leven in Fins Lapland staat bol van bijzondere momenten. Het leven in dit uitzonderlijke natuurgebied spreekt veel reizigers aan. Nu heeft iedereen een kans om zelf deel uit te maken van ons leven in Fins Lapland, door mee te doen aan de ‘Grote Ruil’ of door de locals te volgen op: onlyinlapland.com”, aldus Hanna-Mari Talvensaari, Marketing Director voor Lapland – The North of Finland. De ‘Grote Ruil’ gaat van start in september.

Het Noordlicht moet je toch eigenlijk een keer gezien hebben in je leven?

Winnen?

Wil je meer weten over deze bijzondere actie volg dan onlyinlapland.com of de Facebookpagina. Ik ga zeker zo nu en dan een kijkje nemen, want Lapland staat hoog op mijn 'I want to go' lijstje!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.