Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Magazine voor iPad zomereditie: nu te downloaden!

4873 - Snowplaza Magazine voor iPad zomereditie: nu te downloaden! (1)

Op de redactie van Snowplaza zijn we niet alleen gek op wintersport, maar de meesten van ons gaan ook graag in de zomer naar de Alpen. En voor iedereen die deze passie met ons deelt hebben we een speciale zomereditie van Snowplaza Magazine voor iPad gemaakt die vanaf nu te downloaden is. Tevens is er een online versie beschikbaar.

Bergen in de zomer

De zomereditie van Snowplaza Magazine staat helemaal in het teken van bergen in de zomer. Je kunt een reisverhaal lezen over logeren in een berghut op 1850 meter in Ticino, we hebben de leukste Zwitserse familiebestemmingen voor je op een rijtje gezet en we besteden aandacht aan de Italiaanse regio Trentino. Altijd al willen fietsen in de Alpen? Je leest de mogelijkheden en tips in de zomereditie van Snowplaza Magazine.

Bergbeklimmer Wilco van Rooijen

Thijs sprak met één van Nederlands bekendste bergbeklimmers: Wilco van Rooijen, die de “Seven Summits” (7 hoogste bergen van ieder continent) beklom. Hij was veel in het nieuws na de beklimming van de K2, waarbij hij niet alleen 11 medeklimmers verloor, maar ook zijn tenen. Ook besteden we – net als in de winter – aandacht aan fashion en gear.

Prijsvraag

Evenals in de winteredities hebben we ook een prijsvraag waarmee je een mooie softshell van Mammut kunt winnen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is raden wat de Zwitser zegt in de geluidsopname. Je kunt ook hieronder meedoen aan de prijsvraag. Half juli verloten wij de prijs onder de goede inzenders.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.