Skip to navigation Skip to main content

Het nieuwste Snowplaza Magazine is uit: lees nu!

4341 - Het nieuwste Snowplaza Magazine is uit: lees nu! (1)

Hij is er weer! Het nieuwe Snowplaza Magazine is vanaf nu te downloaden op je iPad of je kunt het online lezen. We hebben geprobeerd er weer een leuk en afwisselend magazine van te maken met een flink aantal reisverhalen, interviews en natuurlijk de skigebiedentest. Dus kruip lekker lui met je iPad op de bank en kom even helemaal in de wintersportstemming.




Boordevol wintersport

In deze vierde editie van het Snowplaza Magazine kun je reisverhalen lezen over het gemoedelijke Schladming, het kleine dorpje Galtür en de Stubaier Gletsjer. Daarnaast geven we je tips over het kopen van skischoenen, zijn we in gesprek geweest met lawine-expert Rolf Westerhof, de ANWB en hebben we weer een aantal pagina's gevuld met fashion en gear.

Prijsvraag

Ook deze keer kun je weer meedoen aan de - inmiddels zeer populaire - prijsvraag 'Wat zegt ze nou?'. Kun je verstaan wat de Oostenrijkse dame zegt in de geluidsopname? Vul dan onderstaande box in en maak kans op een mooie wintersportjas van The North Face ter waarde van € 450,-. Je kunt meedoen tot 15 februari 2013. We verloten de jas onder alle goede inzenders.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.