Skip to navigation Skip to main content

Hij is er weer: Snowplaza Magazine!

De derde editie van Snowplaza Magazine voor iPad ligt weer op de digitale deurmat. Je kunt de laatste editie via de app op je iPad downloaden of de PDF hier online lezen. Ook de prijsvraag uit deze editie staat weer online. Dit keer kun je een mooie rugzak winnen als je raadt wat de Zwitserse dame zegt. En we kunnen alvast verklappen; de prijsvraag is een stuk eenvoudiger dan de vorige keer!

Bestemmingen

Net als in de vorige edities kun je ook dit keer weer een aantal reisverslagen lezen. We gingen met de bus helemaal naar het zuiden van Frankrijk naar de Budgetbestemming Superdévoluy. Daarnaast kun je een verslag lezen van een familievakantie in Oetz im Ötztal en wordt het relatief onbekende Italiaanse Paganella uitgelicht. In de maandelijkse skigebiedentest vind je alle voor- en nadelen van de Tiroler Zugspitz Arena.

Doe mee aan de prijsvraag

Wil jij deze Treadlite rugzak van Columbia t.w.v. € 84,95 winnen? De rugzak, met een inhoud van 22 liter, is uitgerust met een Columbia Omni-Shield en Tech-Lite technologieën. Beluister het geluidsfragment hieronder en ontcijfer wat deze Zwitserse dame zegt. Vul je antwoord en e-mail adres in en klik op 'verstuur'. Je kunt tot eind december meedoen. Begin januari maken we de winnaar bekend via het weblog op Snowplaza. Indien er meerdere goede antwoorden zijn, verloten we de prijs onder goede inzendingen. Succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.