Skip to navigation Skip to main content

Download nu de tweede editie van Snowplaza Magazine!

De tweede editie van het Snowplaza Magazine voor de iPad is nu te downloaden in de Appstore. Voor wintersporters zonder iPad hebbben we ook goed nieuws: de eerste editie is nu ook online te lezen! Snowplaza Magazine staat ook dit nummer weer boordevol reisverslagen, achtergrondverhalen, interviews, mode en gear.




Nu ook online!

De eerste editie is erg goed ontvangen door jullie. Bedankt voor de complimenten, e-mails en goede recensies! Aangezien niet iedereen in het bezit is van een iPad kun je het magazine vanaf nu ook online bekijken. Bepaalde artikelen – zoals fasion en gear - zijn helaas alleen geschikt voor de iPad omdat hier interactieve functies ingebouwd zijn. Maar je kunt alle reisverhalen, columns en interviews wel lezen. Bekijk hieronder de eerste editie van het Snowplaza Magazine. De tweede editie zal volgende week online beschikbaar zijn.

Zwitserland

Oktober was de “Zwitserland-maand” op Snowplaza en ook de tweede editie van het Snowplaza Magazine staat voor een groot deel in het teken van dit land van horloges en chocolade. Het skigebied van Grindelwald is getest en Kees heeft een artikel geschreven over Gstaad, zijn favoriete Zwitserse bestemming. Verder heeft Snowplaza een afdaling gemaakt met de directeur van de Lauberhornrennen in Wengen en hebben we gesproken met Nederlands enige bergredder Menno Boermans.

Kees onthult het 'geheim' van Gstaad

We hebben de leukste Zwitserse familiebestemmingen voor je op een rijtje gezet

Skitest en prijsvraag

Maar naast Zwitserland is er natuurlijk ook aandacht besteed aan andere bestemmingen. Zo kun je verslagen lezen van reizen naar Val Gardena en de Pitztaler Gletsjer en heeft Thijs gesproken met weerman Marco Verhoef, die ook iedere winter in de sneeuw te vinden is. In de skitest – die enorm veel gelezen is in de vorige editie - staan deze keer de all-mountain- en easycarvers centraal. Ook is er weer een prijsvraag; ontcijfer wat de Zwitserse dame zegt en win maak kans op een wintersportjack van Mammut.

Reisverslag Val Gardena

Pepijn besteed in zijn artikel over skitechniek aandacht aan de hoog-laag beweging

Win een mooi wintersportjack

Wij wensen je alvast veel plezier met deze tweede editie en ondertussen gaan wij verder met nummer 3 die begin december in de Appstore verkrijgbaar zal zijn!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.