Skip to navigation Skip to main content

Skischule Lech zoekt skileraren

Heb jij zin om de hele winter in de sneeuw te zitten? Kun je goed skiën of snowboarden en zou je dat anderen graag willen bijbrengen? Solliciteer dan op de functie van ski- of snowboardleraar bij de Skischule Lech en misschien zit jij het hele seizoen wel in één van de mooiste skigebieden van de Alpen: Ski Arlberg!

Over de skischool

Skischule Lech am Arlberg is in 1925 opgericht en tegenwoordig één van de grootste skischolen ter wereld. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij Skischule Lech am Arlberg hoog in het vaandel. De lessen zijn intensief en worden op een levendige manier vormgegeven.

Waarom ski- en/of snowboardleraar (m/v) worden bij Skischule Lech?

    • Lech/Zürs is het mooiste (en misschien ook wel beste) skigebied van Oostenrijk
    • Goed salaris, korting op materiaal en huisvesting in het nieuwe skilerarenhuis
    • Aantrekkelijke werktijden (09:00 tot 15:00), dus veel vrije tijd
    • Je maakt deel uit van de community, leert veel nieuwe en internationale mensen kennen en doet interessante contacten op
    • Ze helpen je, je ski- en/of snowboardtechniek te perfectioneren
    • Word een professional op de piste en geniet tijdens je vrije tijd van de vele (off-piste) mogelijkheden van het Arlberg-skigebied met je gratis skipas
Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.