Skip to navigation Skip to main content

Stem op Respect the Mountains!

4025 - Stem op Respect the Mountains! (1)

De European Outdoor Conservation Association heeft de Envirotrek Series van Respect the Mountains geselecteerd voor een bijdrage van max. 20.000 euro! Een bedrag waarmee ze de Envirotrek in Europa tot een extra succes kunnen maken. Tot en met 30 maart kan iedereen stemmen om dit mogelijk te maken. Snowplaza steunt het werk van Respect the Mountains en de Envirotrek, jij toch ook? Breng dan nu je stem uit! Klik hier om je stem uit te brengen >>

Wat is een envirotrek?

De Envirotrek Series is een positieve en praktische oplossing voor de zware impact die de wintersportindustrie heeft op berggebieden. Tijdens elke Envirotrek worden er minstens 100 schoonmaakuren gemaakt door de deelnemers. In 2011 werden er zes succesvolle Envirotreks georganiseerd in drie Europese berggebieden. In 2012 wil Respect the Mountains het concept uitbreiden en daarmee nog meer mensen een fantastische en zinvolle dag bezorgen, en de bergen respecteren!

Respect the Mountains

Respect the Mountains is een Nederlandse non-profit organisatie die in heel Europa werk verricht en een bijdrage levert aan het structurele behoud van de natuur en de leefomgeving in de bergen, zodat toekomstige generaties ook kunnen genieten van deze gebieden. Dit doen wij door de bergsporter bewust te maken van de kwetsbaarheid van deze gebieden en van simpele manieren om de negatieve impact van de bergsporter zo klein mogelijk te houden. Dat kan op een leuke, sympathieke manier. Denk bijvoorbeeld aan de ‘7 ways to Respect the Mountains’, die inspireren om duurzamer met de bergen om te gaan. Let's keep our playground clean!

Klik hier om je stem uit te brengen op de envirotreks van Respect the Mountains >>

Klik hier voor meer informatie over de organisatie Respect the Mountains >>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.