Skip to navigation Skip to main content

Mariah Carey sluit het winterseizoen af in Ischgl

Net als ieder jaar heeft Ischgl - het Ibiza van de Alpen - weer een klapper aan het einde van het seizoen. Dit jaar zal wereldster Mariah Carey het seizoen afsluiten met een groot concert op de Idalp. Het "Top of the Mountain Concert" op 2.300 meter trekt jaarlijks zo'n 20.000 bezoekers. De seizoensafsluiting in Ischgl is één groot feest, dat moet je een keer meemaken!

Wereldster Mariah

De 41-jarige R&B en pop zangeres Mariah Carey heeft 14 albums, 5 Grammy’s en 18 nummer 1 hits op haar naam staan. De gasten in Ischgl worden tijdens de 17e editie van het Top of the Mountain Closing Concert getrakteerd op klassiekers als ‘Hero’ en ‘My all’ maar ook op haar bekende R&B hits ‘Heartbreaker’ en ‘Touch My Body’.

Veel grote namen

Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Kylie Minogue, Elton John, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys en The Killers gingen Mariah Carey voor. Ischgl verwacht dit jaar meer dan 20.000 muziek- en wintersportliefhebbers.

Gratis entree

Het concert begint om 13.00 uur. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas. De skipisten van Ischgl zijn geopend tot en met 1 mei. Voor het ‘Closing Concert’ is een speciaal arrangement samengesteld: 4 overnachtingen op basis van logies/ontbijt, inclusief 4 dagen skipas is te boeken vanaf € 272,- per persoon.

Spektakel

De seizoensopeningen en afsluitingen zijn altijd een groot spektakel. Snowplaza was er bij tijdens de seizoensafsluiting twee jaar geleden met Alicia Keys: klik hier voor het weblog over de seizoensafsluiting met Alicia Keys. En afgelopen november tijdens de opening: Klik hier voor het weblog over de seizoensopening deze winter. Iedereen die van wintersport én een feestje houdt, moet dit eigenlijk een keertje meemaken.

Meer informatie over de seizoensafsluiting en de aanbiedingen >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.