7 maart 2012 door Thijs in 'Nieuws''

Sneeuw

Onlangs kondigde Snowplaza aan iedere week een Ski Atlas te verloten onder de mensen die hun vakantiefoto’s opstuurden of een recensie achter lieten. Het seizoen loopt op z’n eind en daarom zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en foto’s. De hele maand maart maak je kans op een Ski Atlas.
Voeg een recensie toe

De waardering van andere bezoekers over wintersportdorpen en skigebieden is essentieel. Is het dorp wel zo gezellig als wordt beweerd? Zijn de faciliteiten wel geschikt voor families met kinderen? Wie vooraf weet wat hoe het er aan toegaat op de plaats van bestemming komt niet voor verrassingen te staan. Als ervaringsdeskundige weet jij waar de leukste berghutjes zijn, waar de gezelligste après-ski is en welke pistes je beslist moet nemen.

Laat een recensie achter over jouw wintersportdorp >>

Stuur je vakantiefoto’s in

Ben jij op wintersport geweest in dat kleine plaatsje in Tirol? Of juist naar het altijd gezellige Ischgl? Stuur je wintersportfoto’s naar [email protected] en wie weet zie jij je foto’s dan binnenkort bij ons op de website staan. Help ons aan de meest actuele foto’s van skigebieden en wintersportdorpen en maak daarmee kans op een Ski Atlas.

Ski Atlas

Maak kans op een Ski Atlas

Wie in maart een recensie op Snowplaza achterlaat, of wintersportfoto’s opstuurt maakt iedere week kans op een Ski Atlas 2012. De Ski Atlas is een toonaangevend naslagwerk die bij iedere wintersporter in de kast zou moeten staan. 356 bestemmingen zijn uitvoerig beschreven en voorzien van een actuele pistekaart, skipasprijzen en mooie kleurenfoto’s. Ook is het boek voorzien van nuttige themapagina’s en een uitgebreide skitest.

Klik hier voor meer informatie over de Ski Atlas >>

Sneeuw

Meneer Kromme stuurde ons enkele prachtige foto's van Wald-Königsleiten

Winnaars van de Ski Atlas

Week 9: C.B.Kromme uit Elburg
Week 10: A.Staal uit Amersfoort
Week 11: Maurice Welten
Week 12: Annemarie Wubs uit Onstwedde
Week 13: W van Aartsen

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen