Skip to navigation Skip to main content

Nooit meer sjouwen met je materiaal!?

1983 - Nooit meer sjouwen met je materiaal!? (1)

Elke wintersporter zal het herkennen. Wintersport is top, maar het lopen op die ellendige skischoenen en het sjouwen met onhandelbare ski's en stokken is een ware kwelling. Die tijd is voorbij, want nu is er de Skailer. Een Nederlands product dat alles voor je draagt zodat je van en naar de piste niets meer hoeft te tillen.

De Skailer

De Skailer is een totaal uniek, gepatenteerd product dat nieuw op de markt is voor het winterseizoen 2011/2012. De Skailer is een lichtgewicht (2,95 kg) en opvouwbaar trendy transportmiddel, waarmee al lopend en met minimale fysieke inspanning, maximaal 2 complete ski uitrustingen (ski's, skistokken en skischoenen) kunnen worden getransporteerd. Het gemiddeld gewicht van 2 ski-uitrustingen is 16 kg.

Opvouwbaar

Bij gebruik van de Skailer hoef je niets te tillen en daarnaast loop je op je eigen comfortabele schoenen. De Skailer wordt gekenmerkt door eenvoud in gebruik en ontwerp. Op de skipiste kan de Skailer eenvoudig in de skischoenen tas worden opgevouwen. Met behulp van een bijgeleverd kabelslot kunnen de tas en de Skailer aan een vast object worden vastgezet .

Presentatie op de ISPO 2012

De Skailer wordt gekenmerkt door eenvoud in gebruik en ontwerp. Kernbegrippen bij de ontwikkeling en het ontwerp waren comfort, veiligheid en milieu. Op 's werelds grootste wintersportbeurs 'ISPO 2012', welke eind Januari 2012 in München wordt gehouden, zal de Skailer wereldwijd worden gepresenteerd.

Makkelijk of overbodig?

Wat denken jullie, is de Skailer een nieuw product wat het slepen met materiaal tot de verleden tijd laat behoren of nemen we het gesjouw voor lief? Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Een wandeling van de parkeerplaats naar de lift met de ski's op de schouder zie ik altijd als een goede warming-up. Als je accomdatie verder van de lift ligt kan dit een uitkomst zijn. Niet onbelangrijk, het karretje moet € 189,- gaan kosten. Wat is jullie mening?

Klik hier voor meer informatie over de Skailer >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.