31 oktober 2011 door Thijs in 'Nieuws''

Bij een nieuw wintersportseizoen hoort ook een compleet vernieuwde applicatie! De SKI ATLAS for iPad applicatie is geactualiseerd en alle 250 skidorpen en 150 skigebieden zijn weer up to date. Met deze wintersportapplicatie beschik je altijd over de nieuwste pistekaarten, HD foto’s en recensies. Alle belangrijke wintersportinformatie verzameld in één overzichtelijke applicatie. Download nu gratis de SKI ATLAS for iPad app lite versie >>

Goedkoper

De SKI ATLAS for iPad applicatie is niet alleen vernieuwd, hij is ook nog eens goedkoper geworden. De eerste 25 dorpen zijn gratis te downloaden zodat de app eerst eens rustig bekeken kan worden. Vervolgens kun je voor het bedrag van €1,59 beschikken over alle 250 skidorpen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen en Andorra. Vanzelfsprekend is de app ook weer voorzien van bestemmingswijzer, webcams, weersverwachtingen en sneeuwhoogtes. De vernieuwde versie van de applicatie is inmiddels ook beschikbaar in het Engels. Met SKI ATLAS for iPad heb je alle informatie over je favoriete wintersportplaats bij de hand.

Gebruiksvriendelijk

Iedere wintersporter kan onmiddellijk overweg met SKI ATLAS for iPad. De intuïtieve structuur en heldere keuzemenu’s maken een lawine aan informatie overzichtelijk en snel toegankelijk. Afstanden, routes en pistekilometers worden helder weergegeven. Actuele weersverwachtingen en sneeuwhoogtes in het dal en op de berg geven altijd een betrouwbaar beeld van de huidige condities. Honderden recensies tonen de mening van andere wintersporters over beschikbare accommodaties.

Klik hier voor meer informatie over de SKI ATLAS for iPad >>

Vind jouw bestemming

Meest in het oog springende functionaliteit is de bestemmingswijzer. Op basis van jouw voorkeuren, bijvoorbeeld sneeuwzekerheid en après-ski, geeft SKI ATLAS for iPad suggesties voor dorpen die aan jouw wensen voldoen. Naarmate je meer specifieke voorkeuren aangeeft, slinkt het aantal resultaten tot er precies die bestemmingen overblijven die op jouw lijf geschreven zijn. De app zet vervolgens ook de verschillende accommodaties in het gekozen dorp op een rij. Als je een keuze hebt kunnen maken uit alle skibestemmingen, kun je je vrienden via Facebook direct op de hoogte brengen.

Download nu gratis

SKI ATLAS for iPad is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple App Store. De eerste 25 dorpen zijn inbegrepen, zodat de app eerst eens rustig bekeken kan worden. Vervolgens kan het naslagwerk voor €1,59 uitgebreid worden tot meer dan 250 skidorpen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen en Andorra.

Download nu gratis de SKI ATLAS for iPad app lite versie >>

Kenmerken

  • Meer dan 250 dorpen & ruim 150 skigebieden
  • Unieke bestemmingswijzer
  • 1000+ hoogwaardige foto's
  • 250 Live webcams
  • Up-to-date sneeuwcondities
  • 5-daagse weersverwachting
  • Recensies lezen en geven per dorp

Klik hier voor meer informatie over de SKI ATLAS for iPad >>

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.