Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza geeft je tips voor een geslaagde wintersport

1907 - Snowplaza geeft je tips voor een geslaagde wintersport (1)

De zomervakantie is voorbij en dit betekent dat bij veel mensen het wintersportvirus weer toeslaat. Wanneer gaan we? Waar zullen we eens heen gaan dit jaar? Reisgidsen worden uitgeplozen en het internet wordt afgestruind op zoek naar de beste bestemming. Snowplaza wil je ook dit jaar weer graag een handje helpen met handige tips. We geven je alvast een voorproefje van wat je de komende weken bij ons kunt verwachten.

Big Family Park op de Stubaier Gletscher

Wintersport met de kids

Families met kinderen zijn meestal gebonden aan de schoolvakanties. Dit betekent dat je vaak op tijd moet boeken. Daarom beginnen we deze week met de tips voor families met kinderen. We zetten de leukste bestemmingen voor je op een rijtje en besteden aandacht aan allerlei zaken waar je rekening mee moet houden als je met de kids gaat skiën, zoals skiles, materiaal en kleding.

Après-ski

Voor veel vakantiegangers geldt dat de wintersport niet compleet is zonder een kolkende après-ski. Vanaf de piste hup de kroeg in en meezingen met het Fliegerlied of één van de knallers van DJ Ōtzi. Aangezien er bij ons op de redactie een aantal zeer gevorderde après-skiërs werken, kunnen wij je precies vertellen waar komende winter het dak er weer af gaat en welke hits uit de boxen zullen knallen.

Goedkope wintersport

Valt het saldo op je bankrekening een beetje tegen dit jaar, maar wil je toch op wintersport? Wij vertellen je welke bestemmingen voordelig zijn. Wintersportdorpen waar je voor een leuk bedrag een accommodatie vindt, de skipas nog betaalbaar is en de prijs van je biertje onder het gemiddelde ligt. Ook geven we je tips hoe je kunt “bezuinigen” tijdens je wintersportvakantie.

Op zoek naar uitdaging?

Ben jij een ervaren wintersporter die op zoek is naar steile zwarte pistes, hoge buckels en eindeloze poederafdalingen? Check dan over een paar weken ons weblog. We nemen de meest uitdagende skigebieden onder de loep en vertellen welke piste je absoluut niet moet overslaan. Toerskiën, freeridetrips en heliskiën, alles komt aan bod.

En nog veel meer

Hiernaast kun je de komende weken nog veel meer van ons verwachten. Uiteraard besteden we ook aandacht aan beginnende wintersporters, snowboarders en natuurlijk de nieuwste trends op het gebied van materiaal en kleding.

Wij hopen dat jullie, net als wij, niet kunnen wachten tot de winter écht gaat beginnen. Tot die tijd gaan we lekker wegdromen bij heerlijke beelden, plannen maken voor onze trips deze winter en genieten van de wintersport-voorpret!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.