5 april 2011 door Miranda in 'Nieuws', Algemeen''

sneeuw

Nederland was het afgelopen weekend helemaal in zomerstemming door het heerlijke weer en de hoge temperaturen. Terwijl wij massaal op het terras zaten, werd er in de wintersportgebieden nog volop geskied. Er viel zelfs weer verse sneeuw de afgelopen dagen! Geniet mee van deze heerlijke beelden..
Alpen

In Engelberg is er de afgelopen 24 uur nog 10 cm verse sneeuw gevallen.

10 tot 30 cm in de Alpen

In de Alpen viel de afgelopen dagen 10 tot 30 cm verse sneeuw boven de 2300 meter. Veel skigebieden en gletsjers konden hier van mee profiteren. Het wintersportseizoen is dus op veel plaatsen nog niet ten einde.

Alpen

Op de Pitztaler gletsjer ligt de verse sneeuw tegen de webcam .

Alpen

Ook op de Stubaier gletsjer is het genieten van verse poedersneeuw.

Bijna 120 cm vers in Breckenridge

Oké, het ligt niet naast de deur, maar als je echt wilt genieten van pakken verse poeder dan moet je de Atlantische Oceaan over. In Breckenridge in de USA is de afgelopen 24 uur ruim 30 cm gevallen en de laatste 7 dagen in totaal zelfs 120 cm! Deze video is dan ook afgelopen week gemaakt; het is er nog volop winter

Hoewel mijn ski's en snowboard al weer op de zolder liggen, krijg ik bij het zien van deze beelden wel weer de kriebels. En jullie?

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.