Skip to navigation Skip to main content

De krokus is begonnen! Fijne vakantie!

 

Voor honderduizenden Nederlanders en Belgen is de krokusvakantie nu toch eindelijk echt aangebroken! De grote uittocht richting de Alpen is begonnen om een week lang te genieten van de welverdiende wintersportvakantie. Ga jij ook? Waar ga je heen? Het team van Snowplaza wenst je een hele fijne vakantie!

Opklaringen én sneeuw vanaf zondag

Tjonge, jonge wat was het spannend de afgelopen weken. In de Alpen viel geen vlokje sneeuw meer en de temperaturen waren ongekend hoog. Gelukkig lijkt de winter te zijn teruggekeerd. De afgelopen week is er aan de zuidkant van de Alpen al veel sneeuw gevallen (bekijk hier enkele webcambeelden) en de rest van de Alpen lijken vanaf zondag aan de beurt te zijn. Heb je het weerbericht nog niet gezien? Bekijk dan hier het videoweerbericht of het alpenweerbericht van Snowplaza.

Auto ingepakt?

Ben je al helemaal met pakken? Bekijk nog even onze paklijst voor de wintersport om te checken of je niets bent vergeten. En ga je met de kids op pad? Hier vind je nog wat tips voor een autoreis met kinderen. De weersverwachtingen voor onderweg zijn eigenlijk prima, aangezien de sneeuw met name vanaf zondag zal gaan vallen. Lees hier het reisweerbericht.

Waar ga jij heen?

Na maanden van voorpret gaat de echte sneeuwfun nu beginnen. Waar ga jij heen dit jaar? Wij wensen je een goede reis en heel veel plezier! En als je na de vakantie leuke vakantiefoto's en verhalen hebt dan kun je die altijd opsturen naar info@snowplaza.nl. Misschien verschijnt jouw foto of verhaal dan binnenkort op Snowplaza!

Veel plezier allemaal!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.