Skip to navigation Skip to main content

Boek je skihuur met wel 50% korting!

Ski's

Ski’s huren of kopen? Het blijft een vraag die wintersporters zich jaar na jaar blijven stellen. Als je slechts 1 keer per jaar op vakantie gaat is huren gewoon de beste optie. Geen gedoe met onderhoud, altijd het nieuwste materiaal en gesleep met ski’s behoort tot de verleden tijd! Tenminste, als je van tevoren online reserveert via Snowrental .

Voordelen skihuur

Voor beginnende skiërs ligt de keuze voor het huren van skimateriaal voor de hand. Je weet nog niet welke ski’s het beste bij jou passen en welke schoenen het lekkerst zitten. Als je besluit je uitrusting te huren kan je zoveel materiaal proberen als je wilt. Zit het niet lekker dan kies je de volgende dag gewoon voor een ander paar schoenen. Huren stelt je ook voor de mogelijkheid om je materiaal aan te passen aan de omstandigheden wat voor gevorderden weer aantrekkelijk is. Heb je zin in een dagje funpark? Dan ruil je je ski’s om voor een set met twin-tips!
Als ik ergens hekel aan heb dan is het wel slepen met ski’s en lopen met skischoenen! Dat is bij het huren van materiaal ook verleden tijd. Na het skiën breng je je spullen gewoon naar het depot waarna je fluitend naar buiten loopt op je sportschoenen of slippers!

Snowrental

Huren op je skilocatie biedt verreweg de meeste voordelen. Bij Snowrental kun je in Nederland vanachter je computer al de ski’s selecteren waarmee je straks op de piste wilt gaan skiën. Je reserveert ze en vervolgens staan ze gewaxt en wel op je te wachten bij de skiverhuur in jouw wintersportplaats. Snowrental biedt skihuur aan in meer dan 600 skistations in meer dan 12 landen dus jouw bestemming zit er vast en zeker bij! Daarnaast kan boeken via snowrental je tot wel 50% besparen op de prijs in de ski stations zelf!

Voor een week ski’s, stokken en schoenen huren ben je in Val Thorens bijvoorbeeld geen €118,- kwijt maar slechts €76,87! Daarbovenop komt nog eens een extra korting van 8% wanneer je de kortingscode FR8 invult! Na aankomst hoef je alleen je uitrusting nog op te halen en kan je zo de piste op!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.