Skip to navigation Skip to main content

Wegzwijmelen bij Chalet Girl

1751 - Wegzwijmelen bij Chalet Girl (1)

17 februari is het zover, de première van Chalet Girl! Deze warme feel good komedie met een romantisch tintje speelt zich af in de sneeuw. De sportieve girl-next-door Kim Matthews gaat werken als chalet girl in het luxe vakantiehuis van de steenrijke familie van Jonny. Ze heeft haar zinnen gezet op het winnen van een snowboardwedstrijd maar haar gevoelens voor Jonny maken het niet makkelijker.


Het verhaal

De altijd goed gemutste Kim (Felicity Jones) lijkt een heel gewoon meisje, maar is wel degelijk een kei in skateboarden. Niets lijkt een succesvolle toekomst in de weg te staan tot ze haar sportcarrière helaas moet inwisselen voor de zorg voor haar vader. Ze droomt ervan om aan iets nieuws en spannends te beginnen en besluit een cursus tot hostess te volgen. Uiteindelijk krijgt ze de kans om in een prachtig chalet in de Alpen te gaan werken. Samen met haar collega Georgie struint ze alle hippe feestjes af, ze lijkt haar plek helemaal gevonden te hebben tussen alle luxe in de wintersportplaats. Sportief als ze is, krijgt Kim in haar vrije uren het snowboarden onder de knie. Ze blijkt zelfs talent te hebben! Ze neemt zich voor om aan het einde van het seizoen deel te nemen aan de Roxy Slopestyle Pro wedstrijd. Ze maakt een goede kans om te gaan winnen met haar spectaculaire boardmoves! Totdat ze stapelverliefd wordt op Jonny (Ed Westwick), de zoon van haar baas. Hij is mooi, steenrijk… en verloofd. Ze komt voor een paar lastige keuzes te staan.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘The Chalet Girl’ van Kate Lace. Vanaf 17 februari is The Chalet Girl in alle bioscopen te zien.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.