Skip to navigation Skip to main content

Voor minder dan €250,- een week op wintersport? Dat kan!

17017 - Voor minder dan €250,- een week op wintersport? Dat kan! (1)

Wintersport is geen goedkope vakantie. Tel je de kosten van de reis, accommodatie, eten/drinken, skipas, kleding en eventuele materiaalhuur of skiles bij elkaar op, dan kan de totaalprijs flink in de papieren lopen. Maar is een wintersport voor minder geld onmogelijk? Helemaal niet! En zeker niet als je deze boekt bij Bizztravel. Je krijgt altijd de laagste prijsgarantie én een verblijf inclusief skipas. In dit weblog hebben we 5 aantrekkelijke aanbiedingen op een rijtje gezet. Allemaal onder de € 250,- euro per persoon inclusief accommodaties en skipas.

Boek een wintersport bij Bizztravel

Bizztravel is al meer dan 30 jaar dé wintersportspecialist in Nederland. Je vindt hier betaalbare wintersportvakanties in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Van populaire bestemmingen tot onontdekte pareltjes. Voor ieder type wintersporter is er wel een geschikte reis te vinden. Deze zijn altijd inclusief skipas. Bizztravel biedt de laagste prijsgarantie op wintersportreizen, maar ook op skiles en materiaalhuur.

#1. Résidence Les Hauts de Preclaux *** in Les Orres

Zelfs een accommodatie met luxe faciliteiten is voor een aangename prijs te boeken. Résidence Les Hauts de Preclaux in Les Orres is daar een goed voorbeeld van. Deze accommodatie heeft studio’s en kamers, geschikt voor 2 tot 10 personen. De accommodatie ligt naast de skilift en beschikt over een zwembad en sauna. Je skiet in het ruim 100 km grote skigebied Les Orres.

#2. Résidence Marilleva 1400 *** in Marilleva

Résidence Marilleva 1400 ligt in het centrum, op ongeveer 150 meter van de piste. De appartementen zijn comfortabel en bieden een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Vanuit het dorp heb je toegang tot het grootste aaneengesloten skigebied van het Val di Sole: Madonna di Campiglio/Pinzolo/Folgarida – Marilleva (150 km piste).

#3. Résidence La Crête du Berger *** in La Joue du Loup

Résidence La Crête du Berger ligt in La Joue du Loup, op ongeveer 1 kilometer van het centrum en de skilift. De accommodatie heeft een rustige ligging en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Je skiet in Le Dévoluy, een skigebied met ruim 100 km aan pistes.

#4. Chalets de SuperD *** in Superdévoluy

Chalets de SuperD ligt op 100 meter afstand van het centrum en op ongeveer 200 meter afstand van de skilift en piste. Er zijn verschillende appartementen, geschikt voor 2 tot 8 personen. Je skiet in skigebied Le Dévoluy en je hebt toegang tot ruim 100 km aan pistes. Ook is het mogelijk om vanaf hier naar La Joue du Loup te skiën.

#5. Les Chalets de la Diva *** in Isola 2000

Les Chalets de la Diva ligt op slechts 50 meter van de skilift en 800 meter van het centrum. Je skiet hier in het skigebied Isola 2000, een gebied met ruim 120 km aan pistes. De appartementen zijn ruim ingericht en geschikt voor 2 tot 12 personen. Bezoekers mogen gebruik maken van de wellness van hotel La Diva.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.