20 januari 2011 door Joris in 'Nieuws''

Heb jij kleine kinderen die het skiën nog moeten leren? Let dan goed op! In de Skiregio Venet in Tirol skiën kinderen helemaal gratis. Alsof dat nog niet genoeg is wordt de materiaalhuur en de skiles ook nog eens voor niks aangeboden. Jij blij, de kinderen blij, iedereen blij!

Kinderskiweken

In de week van 24 januari en van 14 tot 25 maart kunnen kinderen tussen de 3 en 6 jaar kosteloos het skiën onder de knie krijgen. Terwijl de kinderen het naar hun zin hebben op de skiles, draai jij zorgeloos je bochten op de pistes.

  • Gratis 5 daagse skipas
  • Gratis 5 dagen skiles
  • Gratis 5 dagen materiaalhuur

Skiregion Venet

Het skigebied Venet ligt in Tirol op het kruispunt van drie dalen boven het dorp Zams en het iets verder gelegen dorp Landeck. Het compacte gebied is met name in trek bij families met kleine kinderen. Vanuit Zams voert en kleine cabinebaan je binnen enkele minuten naar de top van de Krahberg op 2212 meter hoogte. In het gebied vind je 25 kilometer piste die zowel bij de gevorderde, als de beginnende skiër in de smaak zullen vallen. Voor kinderen is er Tobis Kindergarten, ze kunnen er naar hartenlust sneeuwpoppen bouwen, sneeuwballen gooien en sleeën.

Voor meer informatie over de Kinderskiweken kijk hier >>

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.