7 januari 2011 door Joris in 'Nieuws''

De SkiWelt Wilder-Kaiser Brixental is al jaren een geliefde bestemming bij vele Nederlanders. Om dat zo te houden staan er voor dit jaar weer een aantal vernieuwingen gepland. Nieuwe liften, voordeel en andere festiviteiten! Allemaal om je verblijf in de SkiWelt zo aangenaam mogelijk te maken.

Nieuwe lift in Scheffau

De bestaande Osthangbahn in Scheffau (Nr. 64) is compleet vernieuwd. De oude lift is getransformeerd in een 8-persoons stoeltjeslift die extra veilig is voor kinderen. Kinderen kunnen eenvoudig instappen en voor de koude dagen biedt stoelverwarming uitkomst!

Waanzinnige woensdag

Vanaf 12 januari mag ook jij je weer jong voelen! Dan heb ik het niet over spelen in het Kinderland en slalommen voor een medaille. Nee, je mag iedere woensdag skiën voor een klein prijsje! Je betaalt voor je dag- of halve dagkaart namelijk niet het volwassenentarief maar het jeugdtarief!

Alpeniglu dorp bij Hochbrixen

Alpeniglu dorp bij Hochbrixen

Laat je verbazen in het Alpeniglu dorp! Een sprookjeswereld van ijs en sneeuw waar kinderen de spannendste avonturen beleven. Onderaan de het bergstation van Hochbrixen vind je het witte dorp. Jij houdt een oogje in het zeil vanuit het restaurant terwijl de kinderen zich vermaken in de sneeuw. Wil je er een nog groter avontuur van maken? Overnacht dan in één van de iglo’s of drink een drankje uit een glas van ijs!

Een foto voor het thuisfront

Say cheese! Ga op de foto bij één van de fotopoints, bijvoorbeeld op de Hartkaiser of de Brandstadl, en bekijk ‘s avonds je foto terug op het internet. Een leuke herinnering voor later of verstuur hem als E-Card om het thuisfront te pesten. Bekijk hier de gemaakte foto's!

SkiWelt iPhone App

iPhone gebruikers opgelet! De SkiWelt iPhone app biedt je alle actuele informatie uit de skiregio. Sneeuwhoogtes, weer, openingstijden, pistekaarten en livecams zijn voortaan altijd binnen handbereik. Honger? Via GPS geeft de applicatie aan waar het dichtstbijzijnde bergrestaurant is

Voor alle nieuwtjes op een rijtje, kijk hier >>

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.