Skip to navigation Skip to main content

Last Minute aanbiedingen op Snowplaza

Zou jij er best nog even tussenuit willen deze kerstdagen? Lekker van die vers besneeuwde pistes afdalen en ’s avonds in je hotel genieten van een overheerlijk kerstdiner. Je bent nog niet te laat! Boek een last minute naar de sneeuw.

Aanbod op maat

In samenwerking met Arke, VrijUit en Chalet.nl biedt Snowplaza diverse last minutes aan naar vrijwel alle skigebieden. Of je nou direct aan de piste wilt zitten, met een grote groep gaat of er slechts een paar dagen tussenuit wilt, wij bieden de ideale reis voor je aan, tegen de scherpste prijs.

Nieuwjaar in de sneeuw

Neem nou deze last minute, je vertrekt 26 december om het nieuwjaar dit jaar op een wel heel speciale manier in te luiden, midden in de sneeuw! 8 dagen op basis van logies in Les Balcons de Val Cenis Village. Overdag ski of board je op de 125 kilometer piste van Val Cenis Vanoise en in de avond aanschouw je het vuurwerk vanuit je gloednieuwe, luxe chaletappartement in Savoyaardse stijl. Op ca. 200 meter van de résidence vind je een overdekt zwembad met jaccuzzi, sauna en kinderbad. Het mooiste komt nog, hier mag gratis gebruik van gemaakt worden. Alhoewel, misschien is de prijs nog wel een stukje mooier. 8 dagen op basis van logies, inclusief 6-daagse skipas €290,- per persoon.

Bekijk hier de aanbiedingen van Arke
Bekijk hier de aanbiedingen van VrijUit
Bekijk hier de aanbiedingen van Chalet.nl

Groepsreizen naar de sneeuw

Niets is gezelliger dan met een hele groep te gaan wintersporten! Met je collega’s, je sportvrienden of met de hele familie. Vaak is het nog een hele opgave om een accommodatie te vinden voor pakweg 15, 30 of zelfs 100 mensen. Snowplaza helpt je in samenwerking met Summit Travel graag met het vinden van de juiste skitrip passende bij de groep, budget en wensen. Of jullie nou naar Oostenrijk, Frankrijk of Italië willen, voor iedere groep hebben we een passend aanbod. Naast de accommodatie kunnen wij ook vervoer, skiles, skipassen en materiaalhuur regelen. Vul het formulier in en wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om de ontvangst te bevestigen en de mogelijkheden door te spreken.

Ga naar de Snowplaza groepsreizen pagina >>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.