15 december 2010 door Miranda in 'Nieuws''

Vandaag is het dan eindelijk zover. De uitslag van onze Snowplaza prijsvraag, waarmee je een luxe wintersportvakantie voor 4 personen naar Tirol kon winnen. Twee maanden lang hebben we de sneeuwhoogte op de Stubaier Gletscher nauwkeurig in de gaten gehouden. Het ging erom wie van jullie de sneeuwhoogte het beste kon voorspellen; hoeveel sneeuw zou er liggen op 15 december?

De reis naar Tirol voor 4 personen

De fantastische wintersportreis van één week voor 4 personen naar Hotel Fürstenhof**** in Tirol, op basis van halfpension, is gewonnen door Daniëlle Hulsbosch uit Papendrecht. Er lag vandaag 150 cm op de Stubaier Gletscher en dat was door meerdere personen goed geraden. We hebben de reis verloot onder de deelnemers die de juiste sneeuwhoogte hadden voorspeld. Wij wensen Daniëlle een hele fijne vakantie!

Overige prijzen

Onder onze nieuwe nieuwsbriefabonnees hebben wij ook enkele prijzen verloot:

  • Het kinderskipak van Nomad is gewonnen door Anja Vogels.
  • Mark van Houtven heeft thermisch ondergoed van Devold gewonnen .
  • En de door Nicolien Sauerberij gesigneerde Skiatlas 2011 gaat naar Marco Coffeng.
Bedankt voor jullie deelname. Houd onze website in de gaten, want je kunt de hele winter nog geweldige prijzen winnen!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.