23 maart 2018 door Thijs in 'Nieuws''

DJ La Fuente in skihal

Onlangs kon je op Snowplaza lezen over de komst van Full Colour Innercircle naar Gerlos. Tijdens de Dutchweek, van 4 t/m 8 april 2018, neemt DJ La Fuente zijn kleurrijke feestconcept mee naar de bergen in het Zillertal. Deze unieke show was vooralsnog alleen in Nederland te zien, maar daar komt nu dus verandering in. Compleet met lichtshows, danseressen, confetti en natuurlijk vette beats, belooft het één groot spektakel te gaan worden. Wie naar de Dutchweek Gerlos gaat, moet en zal dit feest met eigen ogen meemaken. Wij mogen maar liefst 50 bandjes weggeven die gratis toegang bieden tot Full Colour Innercircle op 5 april in de Country Club.

Full Colour Innercircle met DJ La Fuente

Niemand minder minder dan DJ La Fuente komt naar Gerlos toe! Deze Nederlandse DJ is bekend tot ver buiten de landsgrenzen en gaf vorig jaar maar liefst 350 shows. Al 15 jaar staat hij achter de draaitafels en inmiddels heeft hij met ‘Full Colour Innercircle’ zijn eigen geroemde feestconcept. De internationale lancering van deze show heeft hij bewaard voor de Dutchweek Gerlos. Op donderdagavond 5 (Country Club) en vrijdagmiddag 6 april 2018 (Arena Center) kun je getuige zijn van deze unieke shows.

Stuur een mailtje en win

Ga jij naar de Dutchweek Gerlos en wil je hoe dan ook getuige zijn van deze unieke show? Snowplaza mag 50 bandjes weggeven waarmee je op 5 april 2018 gratis toegang hebt tot de Country Club. Full Colour Innercircle met DJ La Fuente duurt van 22.00 tot 02.00 uur dus wellicht is het verstandig om ’s middags wel een uurtje eerder te stoppen met skiën. Hoe je kans maakt op zo’n felbegeerd bandje? Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar redactie@snowplaza.nl. De eerste 50 mensen die reageren worden op de gastenlijst gezet en kunnen op donderdag 5 april tot 15.00 uur bij het Arena Center bovenaan de Isskogelbahn hun bandje afhalen.

Dutchweek Gerlos: 4 t/m 8 april 2018

Nu heb je dus nog een extra reden om een reis naar Dutchweek Gerlos te boeken, wanneer je dit nog niet gedaan hebt. In 2018 vindt de tweede editie van Dutchweek Gerlos plaats. Vorig jaar was ‘dé seizoensafsluiting van de Alpen’ een groot succes en nu wordt hier nog een schepje bovenop gedaan. Het evenement staat garant voor skiën op de zonnige, sneeuwzekere pistes van de Zillertal Arena en gezellige feestjes. Niet alleen DJ La Fuente prijkt op de line-up, maar ook namens als Mr. Belt & Wezol, DJ Raymundo, Bobby Rock en Silque zijn vertegenwoordigd.

De eerste 50 mensen die NU een mail naar redactie@snowplaza.nl sturen ontvangen een gratis bandje voor toegang tot Full Colour Innercircle in de Country Club!

Dutchweek Gerlos feestpubliek

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.