9 december 2010 door Thijs in 'Gadgets''

Het is de nachtmerrie van iedere ouder. Je staat op een piste of in het bergrestaurant, laat je kleintje een tel uit het oog en hij of zij is nergens meer te bekennen! De organisatie redDog heeft voor dit probleem, en soortgelijke problemen, een aantal unieke diensten ontwikkeld.

KidSOS

Het is natuurlijk nooit leuk als je kind verdwaalt op de piste, maar met kidSOS voel je je toch een stukje zekerder. Plak de sticker op de helm van je zoon of dochter en in geval van nood word je direct gebeld. Geen bereik zo hoog in de bergen? Dan word je partner of het hotel ingelicht. KidSOS zorgt er in ieder geval voor dat jij en je kind zo snel mogelijk weer bij elkaar zijn. Doordat de alarmcentrale in 5 talen te raadplegen valt kan de vinder de situatie direct uitleggen.

First Aid Lifeline

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Mocht het jou een keer overkomen dan wil je het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Voor hulpverleners is het van belang snel jou medische gegevens te weten en voor jou is het prettig als je familie in wordt gelicht. Met de First Aid Lifeline is dit allemaal het geval. Aan de hand van de code op de First Aid Lifeline producten, dog tag, polsband of sticker kunnen hulpverleners via de wereldwijde alarmcentrale jouw gegevens raadplegen om zo direct actie te kunnen ondernemen. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel!

SkiGuard

Nog zo’n nachtmerrie van iedere wintersporter, gestolen materiaal! Heb je net lekker geluncht, wil je je ski’s uit het rek halen, zijn ze nergens meer te bekennen! Ook hiervoor heft redDog iets bedacht. De SkiGuard sticker voorkomt diefstal en verlies van je ski’s of board. Toch gestolen? Dan is je materiaal eenvoudig te traceren door de unieke SkiGuard code. Vinders kunnen daarmee direct telefonisch contact opnemen met de centrale en daarna heb jij in een mum van tijd je geliefde ski’s of board weer terug!

Deze diensten kun je tijdelijk gratis aanvragen. Vervolgens kun je een jaar lang de desbetreffende dienst proberen. Je gratis abonnement loopt automatisch af. Meer weten over deze diensten? Kijk op www.wintersupport.nl

Heb jij wel eens het ongenoegen gehad dat je materiaal was gestolen? Zou dit de oplossing zijn?

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen