Skip to navigation Skip to main content

Laat een beoordeling achter en win een skibril van Atomic

Een man met helm en goggles van Atomic

Als je op wintersport gaat naar een voor jou onbekende bestemming, dan is het altijd fijn om ook te kijken naar de ervaring van anderen. Want zijn het dorp en skigebied wel echt zo geweldig als de foto's doen vermoeden? En dat niet alleen, ook zelf heb je misschien de nodige kennis die je graag met anderen zou willen delen. Juist die ervaring kan de doorslag geven om wel of niet voor een bepaalde bestemming te kiezen. Deel daarom jouw ervaring met andere wintersporters op Snowplaza. Doe je dat deze week, dan maak je ook nog eens kans op de REVENT L FDL HD Goggles van Atomic!

Winnen: de REVENT L FDL HD Goggles van Atomic

Als je nu een beoordeling achterlaat op Snowplaza, dan maak je automatisch kans op de REVENT L FDL HD Goggles van Atomic. Deze stijlvolle goggles heeft een gespiegelde lens en is perfect voor een zonnige of half bewolkte dag op de pistes. De bril beschikt over de speciale 'live-fit' technologie, waardoor deze zich helemaal aanpast naar jouw gezicht.

Revent L FDL STEREO Goggles van Atomic

Wat moet je doen?

Ga naar www.snowplaza.nl/beoordelingen. Klik op het dorp waarvoor je een beoordeling wilt achterlaten en vul alle gegevens in. Uit alle beoordelingen in de periode van 5 t/m 11 maart 2018 wordt één winnaar getrokken. De winnaar wordt zondag 11 maart bekend gemaakt op de website en via Facebook. Heb je meerdere bestemmingen bezocht? Hoe meer beoordelingen, hoe meer kans!

Klik hier om een beoordeling achter te laten >

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.