Skip to navigation Skip to main content

Snowworld winteropening

1522 - Snowworld winteropening (1)

Ook al zoveel zin in de wintersport? Kom dan op 2 of 3 oktober naar de spectaculaire winteropening in Snowworld Zoetermeer. Diverse wintersport gerelateerde bedrijven zijn aanwezig met leuke acties, demo’s op de piste, live entertainment, 2e hands wintersportbeurs en nog veel meer. Vanzelfsprekend is Snowplaza er ook!

Ski Atlas met korting!

Tijdens de winteropening is Snowplaza aanwezig met onder meer de hagelnieuwe Ski Atlas 2011! De Ski Atlas is een toonaangevend naslagwerk die iedere wintersporter in zijn bezit zou moeten hebben. De Atlas staat boordevol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten, en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en –gebieden. Nieuw dit jaar is een hoogwaardige skitest waarin 72 verschillende ski’s uitvoerig getest worden op onder andere kantengrip, stabiliteit, en prijs/kwaliteit. Tijdens de winteropening bieden wij de Ski Atlas 2011 eenmalig aan voor €20,- in plaats van €27,95!

Win een vakantie naar Tirol

Maar er is meer! Je kunt bij ons ook een geheel verzorgde reis naar Tirol winnen. Wie wil dat nou niet? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de prijsvraag goed beantwoorden en wij laten je vervolgens weten of je de gelukkige winnaar bent!

Overige activiteiten

Naast snowplaza zijn er nog veel meer wintersportgerelateerde bedrijven aanwezig in Snowworld. Kom daarom op 2 of 3 oktober naar Zoetermeer en profiteer van de spectaculaire acties. Zo is een uur pistetoegang geen €20,50 maar slechts €10,-! Materiaal hoef je ook niet mee nemen, dat wordt kosteloos ter beschikking gesteld. Kortom, een weekend vol (gratis) wintersportgezelligheid!

Kijk hier voor het volledige programma van de winteropening in Snowworld Zoetermeer

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.