Skip to navigation Skip to main content

De krokusvakantie: het aftellen is begonnen

1427 - De krokusvakantie: het aftellen is begonnen (1)

Nog een paar dagen en dan begint officieel de krokusvakantie. Dé vakantie waarin de meeste Nederlanders op wintersport gaan. De voorpret gaat misschien af en toe over in stress deze week. Wat nemen we mee? Wat moeten we nog regelen? Zijn we niets vergeten?

Uuuh, niks vergeten?

Het is toch iedere keer weer een uitdaging om op vakantie te gaan zonder iets te vergeten. Het is mij in ieder geval nog nooit gelukt! Inge heeft hiervoor de paklijst voor wintersport opgesteld, erg handig om even te checken of je overal aan hebt gedacht.

Post, planten en de hond

Ook al ga je maar een weekje weg, er moet altijd veel geregeld worden. Wie zorgt er voor de post? De planten blijven een stuk groener als ze af en toe wat water krijgen en de hond blijft je beste vriend als er goed voor hem gezorgd wordt als jij lekker op de lange latten staat. De laatste boodschappen voor onderweg, nog even naar de drogist voor zonnebrandcreme en op het werk alles goed achter laten. Ik noem deze dagen altijd "voor-de-vakantie-stress", maar zodra ik in de auto stap is alle stress voorbij en kan de vakantie beginnen!

Vers geprepareerd. Klaar voor de krokus!

Waar ga jij heen dit jaar?

Al jaren is Oostenrijk de favoriete wintersportbestemming van de Nederlanders. Waar ga jij naar toe deze vakantie?

Veel plezier!

Namens de hele redactie van Snowplaza wensen wij iedereen een hele fijne vakantie, veel verse sneeuw en heel veel zon!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.