Skip to navigation Skip to main content

Geef je mening op Snowplaza

1422 - Geef je mening op Snowplaza (1)

De mooiste pistes, altijd sneeuw, de gezelligste après-ski en de prachtigste hotels. Iedere wintersportbestemming doet haar uiterste best om zoveel mogelijk toeristen te trekken. Maar zijn de pistes inderdaad wel zo goed geprepareerd en is die leuke après-ski bar het hele seizoen gezellig? Dat weten natuurlijk alleen de ervaringsdeskundigen die er geweest zijn! Laat jouw mening horen op Snowplaza!

Is het hier áltijd zo rustig?

Ervaringsdeskundigen gevraagd

Wij op de redactie van Snowplaza zijn natuurlijk helemaal wintersportverslaafd en we proberen zoveel mogelijk bestemmingen zelf uit te testen. Op deze manier hopen we je zo goed mogelijk te kunnen informeren. Maar zoveel mensen, zoveel meningen, dus wij zijn ook erg benieuwd naar jouw wintersportervaringen.

Is het hier iedere dag feest?

Deel jouw ervaring met anderen

Op Snowplaza kan je jouw recensie achterlaten over alle wintersportdorpen in Europa en de USA. Geef je mening over de après-ski en het skigebied; is het geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en snowboarders? Tips over de mooiste afdaling, de gezelligste kroeg en het lekkerste restaurant zijn natuurlijk ook erg welkom! Zo help je andere wintersporters op weg en kan je zelf voor je op vakantie gaat even checken waar je niet, maar vooral waar je wél moet zijn tijdens je vakantie.

Dus ga je binnenkort op vakantie of ben je net geweest: vergeet niet een recensie achter te laten op Snowplaza. Namens ons en alle bezoekers van Snowplaza: Vielen Dank, merci, thank you en grazie mille!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.