Skip to navigation Skip to main content

Win kaarten voor Wintervibes in de Panama!

Tijdens deze koude winterdagen wil je niks liever dan thuis voor de openhaard zitten met een kop warme chocolademelk, toch? Fout! Panama laat met deze barre weerstemperaturen niemand in de kou zitten!

Op vrijdag 8 januari worden bij WINTERVIBES de koude teentjes en bevroren vingers snel opgewarmd door de heetste beats van o.a. Funkerman & Gregor Salto. Beleef het gevoel van je skivakantie en zet die chocolademok maar weer terug in de kast want Panama maakt van deze avond een compleet winter avontuur. Witte kerstbomen, besneeuwde dj booths, sneeuwspuiters en ijs ballonnen zorgen voor een zinderend hete winternacht!

De Lawines op de dansvloer worden tijdens WINTERVIBES veroorzaakt door Funkerman, Gregor Salto, Ricky Rivaro, Juvanice en Mitch Crown. Na het uitleven op de pistes nog après-skiën? Ook daar is aan gedacht, want de studio wordt omgetoverd tot een heuse après-ski kroeg.

Snowplaza.nl mag maar liefst 25 gastenlijstplekken weggeven (2 personen), dus wees er snel bij! 

WinterVibes – Vrijdag 8 JANUARI 2010

Line-up: Funkerman, Gregor Salto, Ricky Rivaro, Juvanice en Mitch Crown
Start: 23:00 uur
Presale: € 10,- via www.panama.nl (paylogic) en Primera shops

101 - Winter - Joeri

Over Joeri

Toen hij net kon lopen werd Joeri direct op de ski’s gezet bij opa en oma in de achtertuin in Westendorf. De liefde voor dit dorp, de sport en Oostenrijk was geboren en is nooit meer weggegaan.