Skip to navigation Skip to main content

24 UUR IN: hét nieuwe online wintersportprogramma voor wintersporters

13679 - 24 UUR IN: hét nieuwe online wintersportprogramma voor wintersporters (1)

Dit skiseizoen gaat er een nieuw wintersportprogramma van start. 24 UUR IN neemt wintersportliefhebbers 24 uur mee naar skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Tijdens het bezoek worden alle bijzonderheden van het skigebied en de omgeving in kaart gebracht. Ook wordt er gesproken met locals en doen de presentatoren mee aan bijzondere activiteiten. De afleveringen worden alleen online uitgezonden en dat betekent dat je er overal naar kunt kijken. Thuis, in de bus en zelfs vanuit jouw favoriete wintersportbestemming. In dit weblog lees je meer over 24 UUR IN.

24 UUR IN: een programma voor wintersportliefhebbers

24 UUR IN is een programma speciaal voor wintersportliefhebbers. In afleveringen van ongeveer 20 minuten geven presentatoren en wintersportgekken Frank en Monique je een bijzondere kijk op het skigebied. Natuurlijk draait het niet alleen om skiën. Ook maak je kennis met de lokale bevolking met haar eeuwenoude tradities en gebruiken. Lokale specialiteiten worden geproefd en uiteraard worden de nodige drankjes gedronken. Daarnaast doen de presentatoren mee aan bijzondere, spannende en humoristische activiteiten.

Gemakkelijk en overal online afleveringen bekijken

Dit skiseizoen gaat 24 UUR IN op bezoek bij 10 verschillende bestemmingen, waaronder SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, Tignes-Val d'Isère en Engelberg. De afleveringen worden alleen online uitgezonden en zijn daarmee overal gemakkelijk en snel te bekijken. Waar en wanneer je maar wilt, dus ook na het skiën in je appartement! Een ander voordeel is dat de afleveringen na opname binnen enkele weken online verschijnen. Zo heb je altijd een vrij actueel beeld van de bestemming. De serie is te bekijken via YouTube en Facebook. Natuurlijk houden we je ook op Snowplaza op de hoogte van de nieuwste afleveringen!

24 UUR IN: een programma voor wintersportliefhebbers

 

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.