Skip to navigation Skip to main content

Koop een Axiski met 15% Snowplaza korting

Vind jij het ook leuk om na een dag op de piste nog een heuveltje naast je hotel of appartement 'onveilig' te maken op de slee? Dan is een Axiski misschien ook een leuk item voor jou. Op dit sleetje, dat een beetje doet denken aan een snowboard, kun je op allerlei manieren van de berg af glijden. Staand, zittend en liggend. Alleen of met z'n tweeën. Wij hebben de Axiski op kantoor staan en kunnen niet wachten om 'm uit te proberen in de sneeuw. Je kunt er trouwens ook mee van een zandduin of over gras glijden. Met de speciale Snowplaza korting krijg je nu 15% korting bij aankoop van een Axiski.

Glijden over sneeuw, zand of gras

Met de Axiski kun je gemakkelijk glijden over sneeuw, zand of gras. In tegenstelling tot de 'traditionele' slee, kun je dus op een heuvel met slechts een klein beetje, of geen sneeuw, al lekker naar beneden glijden. De Axiski is gemaakt van stevig plastic en heeft een speciale bovenkant met diverse 'grip-punten' zodat je goed kunt blijven zitten, liggen of staan. Je kunt sturen door met je gewicht naar links of rechts te bewegen, terwijl je het voortouw redelijk strak trekt voor stabiliteit. Maar je kunt ook sturen volgens de 'tradidionele sleetechniek', door je voeten links of rechts op de sneeuw te plaatsen.

Ontwikkeld in Engeland

De Axiski is ontwikkeld in Engeland. Na meer dan 20 prototypes is het huidige model ontstaan. Het doel van de ontwerpers was een slee te ontwikkelen, waarme je ook lol kon hebben wanneer er geen, of weinig sneeuw ligt. En dat lijkt aardig te zijn gelukt. Er zijn al veel mensen enthousiast over dit grappige sleetje.

15% extra korting op de verkoopprijs van € 29,95

De Axiski is bij diverse winkels en online te koop voor € 29,95. Speciaal voor Snowplaza bezoekers is er een korting van 15% op de aankoopprijs. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de actiecode Snowplaza invoeren bij je bestelling en de korting wordt direct van je aankoopprijs gehaald.

Koop nu een Axiski met 15% korting >

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.