Skip to navigation Skip to main content

Feesten in de Söldense zon

1214 - Feesten in de Söldense zon (1)

Het einde van het wintersportseizoen wordt in veel plaatsen groots gevierd en ook in het Oostenrijkse Sölden maakt men zich op voor de Grande Finale. De sneeuw ligt er nog relatief goed bij en de zon draait overuren. Prima omstandigheden voor een feestje, laat staan voor het Maxxx Mountain Gletsjerfestival .

Drie dagen feest en skiën: €215

Van 1 tot 3 mei verandert het toch al gezellige Sölden in een smelt-kroes van feesten en activiteiten. Zo kun je het nieuwste ski- en snowboardmateriaal testen, sneeuwscooterrijden, een gooi doen naar de prijzen bij een hilarische waterslide contest of gewoon op één van de feesten een biertje drinken in de zon. En met het Festival Package sta je al voor € 215,- midden in het feestgedruis!

Festival Package

Dat Festival Package bestaat uit 3 overnachtingen logies/ontbijt, een driedaagse skipas, toegang tot het zwembad ‘Freizeit Arena’ en een festivalprogramma. Bovendien kost hetzelfde arrangement op basis van halfpension slechts € 272,-.

Seizoensafsluiter

Dus voor een feestje in de Oostenrijkse zon, ga je 1 mei naar Sölden. De perfecte afsluiter van een mooi winterseizoen.

Winter Male Author 2

Over Coen

Voor Coen is wintersport veel meer dan alleen skiën. Het gaat ook om gezelligheid, lekker eten, sportief bezig zijn, eindeloze kaartspelletjes, knusse dorpjes, de frisse berglucht – en als het even kan – de zon!