Skip to navigation Skip to main content

Dutchweek Val Thorens: Koninginnedag in de sneeuw

1196 - Dutchweek Val Thorens: Koninginnedag in de sneeuw (1)

Het voorjaar komt eraan, de dagen worden langer en de temperaturen gaan omhoog. Dit betekent ook dat de zogenaamde Dutchweek 2009 dichterbij komt. Een week genieten van uitstekende sneeuwcondities, zon en geweldige après-ski.

De Dutchweek 2009

Ieder jaar wordt het wintersportseizoen afgesloten met de Dutchweek, waarin, zoals de naam al voorspeld, vele Nederlanders de sneeuw opzoeken. Dit jaar is de aftrap van de Dutchweek gepland op 25 april 2009. Een hele week skiën, snowboarden en après-skiën. Genieten van sneeuw en zon. Het Nederlandse Koninginnedagfeest hoef je overigens niet te missen, want dit wordt daar ook gewoon gevierd!

Val Thorens

Het podium voor de jaarlijkse Dutchweek wordt gevormd door de Franse wintersportplaats Val Thorens. Val Thorens maakt deel uit van het grote skigebied Les Trois Vallees met meer dan 500 km piste. Het is de hoogstgelegen wintersportplaats van Europa en biedt dus ook eind april nog uitstekende sneeuwcondities.

Vier Koninginnedag in de sneeuw

Koninginnedag vieren met sneeuw, zon, volle terrassen, veel muziek en feesten. Klinkt aantrekkelijk! Wil je meer weten over de Dutchweek? Kijk dan op de website Dutchweek.nl.

102 - Winter - Inge

Over Inge

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!