Skip to navigation Skip to main content

Wintersportbestemming op maat

1186 - Wintersportbestemming op maat (1)

Het uitzoeken van een wintersportbestemming is niet altijd even makkelijk. Het aantal mogelijkheden is vrijwel onbeperkt en de verschillen zijn groot. Jonge gezinnetjes moeten niet in het après-skigedruis terecht komen en snowboarders hebben niets te zoeken op ‘eindeloze langlaufloipes door wonderlijk natuurschoon’. Snowplaza reikt de zwevende kiezer de helpende hand.

Waar moet je zijn?

Om je ideale wintersportbestemming te bepalen, moet eerst duidelijk zijn wat je precies verwacht van een dorp en het gebied. Je hebt vaak minder voorwaarden dan skigebieden, dus bepaal je voorkeur en verklein je doelgroep! Op snowplaza.nl zetten we verschillende thema's voor je op een rij en doen we gerichte suggesties voor een geschikte bestemming.

Alle thema’s op een rijtje

 

      -

Sneeuwzekere bestemmingen

      -

Bestemmingen voor gevorderden

      -

Bestemmingen voor de experts

      -

Snowboarders bestemmingen

      -

Langlaufers bestemmingen

Van de meest sneeuwzekere bergen tot de leukste kinderparadijsjes. Van de meest onstuimige après-skidorpen tot de mooiste wandelgebieden. Snowplaza zocht ze voor je uit. Dus laat je niet verrassen, weet waar je moet zijn!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.