12 februari 2009 door Coen in 'Algemeen''

Win een Ski Atlas!

Lijkt het jou leuk je wintersportverhaal te delen met de bezoekers van Snowplaza.nl? Kruip dan achter je computer en steek van wal. Gebruik niet meer dan 500 woorden, hou het netjes en voeg indien mogelijk een paar foto’s toe. Afhankelijk van het aantal inzendingen kijken wij dan welke we plaatsen en dus met eeuwige roem belonen. En vooruit, we doen er een nieuwe Ski Atlas bij.

Stuur je verhaal naar redactie@snowplaza.nl en laat je gegevens achter. Succes!

door Elise Taccoen op 13 februari

Heeft er ooit al iemand zijn ski's achterste voren aangedaan? Wel dit is mij nu overkomen. Ik wou mijn ski's aandoen, probeerde en probeerde maar. Intussen was mijn vriend de omgeving aan het filmen. Ik bleef maar proberen dat dacht, wat is dat nou? Ik zag mensen kijken, maar niemand reageerde. Ja, plotseling was het me gelukt. Mijn vriend kwam intussen bij mij. Ik vertelde hoe lastig ik die ski's aangekregen had. Ja, zei hij, ik heb al veel gezien, maar dat jij achteruit gaat skiën, dat toch nog niet. Ik kreeg de slappe lach en op de skilift bleef het lachen maar doorgaan.door Coen op 13 februari

Dag Elise, ik denk dat ik voor iederen kan spreken als ik jouw vraag beantwoord met een volmondig "neen!". Ik vind het wel een prachtverhaal en je lijkt me een origineel iemand.. Knap dat het je gelukt is trouwens!door Elise Taccoen op 14 februari

Ja, ik moet er nog om lachen wanneer ik er aan denk. Ja, zeg wel. Ik was dan nog zo opgelucht dat ik ze eindelijk aanhad. En dan nog verkeerd!!! Het zal wel geen twee keren voorvallen,denk ik. Wel heel stom van mij! Blond hé!Voor Coen is wintersport veel meer dan alleen skiën. Het gaat ook om gezelligheid, lekker eten, sportief bezig zijn, eindeloze kaartspelletjes, knusse dorpjes, de frisse berglucht – en als het even kan – de zon!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen