Skip to navigation Skip to main content

Wie is de winnaar van de wintersport in Sölden voor 10 personen?

In de geschiedenis van Snowplaza hebben we nog nooit een wintersport mogen weggeven voor 10 (!) personen. Een super toffe actie die we samen met Summit Travel hebben opgezet. Je hoefde slechts antwoord te geven op één vraag: 'Hoe heten de gletsjers van Sölden?' en dat was natuurlijk een makkie. Vandaag hebben we uit de duizenden goede antwoorden een winnaar getrokken. Deze persoon gaat samen met 9 vrienden in januari naar de hotspot van de Alpen: Sölden. Lees snel wie deze geweldige wintersport gewonnen heeft.

Het juiste antwoord op de vraag

Het antwoord op de vraag 'Hoe heten de gletsjers van Sölden?', was vrij eenvoudig: Tiefenbachgletscher en Rettenbachgletscher. Deze gletsjers maken dat het skigebied van Sölden een lang en sneeuwzeker skiseizoen heeft van vroeg in de herfst tot laat in het voorjaar. De meeste inzenders hadden dit antwoord dan ook goed en deden mee in de loting die vanochtend heeft plaatsgevonden.

Een wintersport voor 10 personen in Sölden

In samenwerking met Summit Travel hebben we deze super prijsvraag opgezet. Zij stellen een appartement beschikbaar voor maximaal 10 personen in Bauernhäusl in Sölden. Het huis ligt op 600 meter van het centrum en de Giggijochbahn die je direct naar het centrale punt in het skigebied brengt. De skibushalte bevindt zich op slechts 100 meter van het huis.

En de winnaar is...

Uit de duizenden goede antwoorden hebben we door middel van loting een winnaar gekozen. Akki van Lieshout is de gelukkige geworden. Hij mag 9 personen meenemen voor een week wintersport naar Sölden. Akki, van harte gefeliciteerd en we wensen je een hele fijne vakantie toe!

Ook kans maken op een wintersport? Je kunt nog meedoen aan de prijsvraag voor een

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.