Skip to navigation Skip to main content

7 winterse beautyproducten voor vrouwen

In de herfst en winter dalen de temperaturen en het gaat regelmatig waaien, regenen en sneeuwen. De zon schijnt korter en de dagen lijken daardoor minder lang. Dit heeft natuurlijk invloed op onze huid, haar en gemoedstoestand. Maar, ook in de winter wil je er natuurlijk goed uitzien en lekker in je vel zitten! Gelukkig zijn er meerdere beauty, make-up en haarmerken die daar rekening mee houden en een aantal winterse producten hebben ontwikkeld. Dankzij deze producten kan jij met mooie nagels, glanzend haar en perfecte make-up aan de winter beginnen!

#1. BECCA’s Après Ski Glow Face Palette

Deze limited edition palette bezorgt je die typische ‘glow’ die je hebt na een zonnige dag op de piste. In het palette vind je een lumunous blush, mineral blush, sunlit bronzer en vier kleuren highlighter. Dankzij de verschillende kleuren kun je experimenteren met een naturel, net-van-de-piste of een ‘bronzed’ look. Wil je de look compleet maken? Kies dan ook de Après Ski Glow Eye Lights Palette.

#2. OPI Iceland Collectie

Deze winters met mooie nagels de piste op? Dit doe je natuurlijk met de herfst / winter 2017 OPI Iceland collectie. De kleuren van de collectie zijn geïnspireerd op vier elementen: vuur, ijs, lucht en mos. In de collectie vind je nagellak, gelcolor en ‘infinte shine’ lak.

#3. HUDA BEAUTY Winter Solstice Mini Lip Strobe Collection

Behoefte aan een echte icequeen look? Ga dan voor deze mini metallic lip gloss. In de verpakking vind je vier ijskoude, glanzende looks. Slechts een dun laagje gloss geven jouw lippen een glans in de kleuren witgoud, opaalblauw, cool roze en koraal.

De HUDA BEAUTY Winter Solstice Collection (Foto: © HUDA BEAUTY)

#4. Jeffree Star Skin Frost Highlighter

De extravagante Jeffree Star ontwikkelt sinds een aantal jaar een net zo extravagante make-up lijn. Eén van de nieuwste producten in zijn collectie is de Skin Frost Highlighter. Naast neutrale kleuren als ‘Ice Cold’, ‘Crystal Ball’ en ‘Siberian Gold’, kun je ook kiezen voor een groene (Mint Condition), blauwe (Deep Reeze) en donker blauwe (Onyx Ice) highlighter.

De Skin Frost collectie van Jeffree Star (Foto: © Jeffree Star)

#5. MAC Snow Ball

De wintercollectie van MAC biedt een compleet pakket. Van lippenstift, lashes en oogschaduw, tot een brush kit, mini lip gloss en poeder. Deze winter zie je er dankzij MAC stralend uit! In de collectie vind je veel roze, rood, rozegoud, zilver en goudtinten.

#6. MAD Beauty ASOS Exclusive 12 Day Advent Calendar

Kerst komt er weer aan, wat betekent dat we bijna weer mogen beginnen met de adventkalender! Iedereen kent wel de versie met de chocolaatjes of met de flesjes wijn. Maar wist je dat er ook adventkalenders met beautyproducten zijn? In deze MAD Beauty & ASOS kalender vind je onder andere shampoo, conditioner, lip balsem, badzout en handcrème.

#7. Aussie Winter Miracle

Last van droog en dof haar in de winter? De kou en gure wind zijn niet goed voor je haar. Aussie ontwikkelde een speciale winterlijn, met een shampoo, conditioner en een deep treatment. Dankzij deze producten ga je met glanzend haar de winter tegemoet!

Aussie Winter Miracle (Foto: © Aussie)

Welk winters beautyproduct zou jij wel willen proberen?

Winter Yvonne

Over Yvonne

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.