1 januari 2009 door Puck in 'Algemeen''

Nieuwjaarsspringen in Garmisch-Partenkirchen!

Vanaf de eerste Olympische Winterspelen in 1924 staat het schansspringen op het programma. Het schansspringen in Garmisch-Partenkirchen is een onderdeel van het vierschansentoernooi dat elk jaar rond de jaarwisseling plaatsvindt in Duitsland en Oostenrijk. Schansspringen is een wintersport waarbij op ski's van de “schans” gesprongen wordt. Het doel daarbij is om zo ver mogelijk én zo mooi mogelijk te springen.
Voor meer informatie >>

JETIX Winterspelen in SnowWorld!

Wintersportplezier in Nederland tijdens de kerstvakantie? SnowWorld Zoetermeer organiseert vanaf 11.00 uur de JETIX Winterspelen. Er zijn verschillende activiteiten zoals Wii Wintergames, schaatsen, skilopen en nog veel meer!
Voor meer informatie >>

Nieuwjaarsvuurwerk in Kitzbühel!

In Kitzbühel wordt de jaarwisseling ingeluid met een fakkeltocht, vuurwerk, optredens van de skischool en muziek. Vanaf 18.00 uur komen tienduizenden inwoners en gasten naar het finishgebied van de “Hahnenkamm-race” om het spektakel mee te maken.
Voor meer informatie >>

Wintersport is mijn grote hobby. Ik ga ieder jaar met veel plezier naar de sneeuw en hou van alles wat met skiën te maken heeft. Mijn enthousiasme probeer ik op het weblog van Snowplaza over te brengen!