12 december 2008 door Inge in 'Aankondigingen', Alpenweer', Algemeen''

Wat is er allemaal veranderd?

Allereerst krijg je nu het weerbericht voor 5 dagen. Voorheen werd het weer voorspeld voor 3 dagen. Per dag kun je zien hoeveel verse sneeuw er die dag gaat vallen en daarbij kun je ook zien vanaf waar de sneeuw valt (sneeuwgrens). En niet onbelangrijk, het aantal zonuren wordt ook vermeld. Tevens vind je er de sneeuwhoogte voor zowel in het dal als op de berg. Daarbij krijg je nu ook informatie over de sneeuwhoogte en de pisten in het skigebied waartoe het dorp behoort. Tot slot heb je nog steeds de mogelijkheid om een snowalert aan te vragen voor het betreffende dorp. Je krijgt dan een e-mail op het opgegeven e-mailadres wanneer er sneeuw is gevallen.

Informatie Gerlos

Hopelijk zijn jullie blij met de nieuwe verandering. Er komen er nog meer aan, waarover binnenkort meer nieuws zal volgen.

door Miranda op 13 december

Het weer in Andalo? Ruim 2,5 sneeuw en er valt nog meer bij, vanaf woensdag misschien wat zon.door Jeffrey op 13 december

Miranda bedankt voor de info! Hopelijk gaan jullie daar de komende week wat meer de zon zien. Groet JeffreyInge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen