Skip to navigation Skip to main content

Snowmagazine: voorproefje op de wintersport

1060 - Snowmagazine: voorproefje op de wintersport (1)

Ook al zo'n zin in de wintersport? Misschien weten jullie het al, maar sinds begin november is Snowmagazine weer op de televisie. Het enige wintersportprogramma in Nederland. De meningen zijn verdeeld over de kwaliteit van het programma, maar ik vind het toch een leuk voorproefje op mijn eigen wintersportvakantie.

Snowmagazine

Naar eigen zeggen informeert Snowmagazine vele sneeuwliefhebbers over spectaculaire wintersporten (denk aan helikopterskiën), daarbij komen de beste bestemmingen en laatste trends op het gebied van wintersport voorbij. Persoonlijk vind ik dat er nog wel wat meer gefilmd mag worden op de piste, maar het is in ieder geval leuk om in de stemming te komen!

Uitzendingen Snowmagazine

De uitzendingen van Snowmagazine zijn wekelijks te bekijken op zaterdag vanaf 16.30 uur. Snowmagazine gemist? Dat is geen probleem, want op zondagochtend om 10.00 uur wordt de uitzending herhaald. Daarbij kun je de uitzending ook altijd nog terug kijken op internet bij uitzending gemist.

Uitzending komend weekend

De afgelopen weken waren de presentatoren van Snowmagazine, Sander en Pauline, onder andere te bewonderen in Serfaus, Fiss & Ladis en het Hochputsertal. Komend weekend (29 en 30 november) staat de uitzending in het teken van La Norma. Het Franse kindvriendelijke skigebied. Ik ben benieuwd wat we van dit gezellige en autovrije dorpje te zien krijgen.

102 - Winter - Inge

Over Inge

Inge ‘moet’ ieder jaar minimaal een paar keer op de ski’s staan. Ze houdt van lange dagen skiën, lekker eten in de zon op het terras en daarna een gezellige après-ski. Het complete wintersportplaatje dus!