Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau is een paradijs voor families met kinderen van alle leeftijden. Peuter, kleuter, puber of volwassene, voor iedereen valt er genoeg te beleven. Niet alleen op de piste, maar ook daarnaast.

Met ruim 109 km aan pistes behoort Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau tot de tien grootste én meest familievriendelijke skigebieden van Tirol. Je vindt er pistes voor alle niveaus, tal van knusse berghutten en meerdere kinderlanden. Daartussen liggen de dorpen Niederau, Oberau, Mühltal, Auffach, Inneralpbach, Alpbach, Reith im Alpbachtal en Kramsach. Stuk voor stuk sfeervol en een prima uitgangspunt voor een veelzijdige wintersport.

familie op wintersport ski juwel

Vier bergen, twee dalen, één skipas

Dankzij de 8-persoons gondel van Inneralpbach naar de top van de Schatzberg, zijn het Alpbachtal en Wildschönau met elkaar verbonden. Resultaat: een uitgestrekt en veelzijdig skigebied met 109 km aan pistes. Skiën kan op vier verschillende bergen, allemaal met één skipas toegankelijk. Niet alle pistes zijn verbonden, maar met de skibus kun je gemakkelijk pendelen.

Pistekaart Ski Juwel
Klik op de pistekaart om te vergroten

Super kindvriendelijk

Ski Juwel is een super kindvriendelijk skigebied. Hoe oud de kinderen ook zijn, er is altijd meer dan genoeg te beleven. Verspreid in het skigebied vind je de zes kinderlanden: Kid’s Center, AKTIV Drachenclub, Ski & Smile, Happy Kinderland, Frosty’s Schneewelt en Juppi Do Kinderland. Spelenderwijs leren de kinderen hier de kneepjes van het vak. Dankzij de Nederlandssprekende skileraren kan dat gewoon in eigen taal. Er is zelfs een Nederlandstalige kinderopvang. Hebben de kids eenmaal genoeg ervaring, dan zijn er allerlei leuke snowparks, funslopes en slalomparcours te ontdekken.

 • TIP: rodelen

  Rodelen in Ski Juwel

  Rodelen is leuk voor jong en oud. Bijvoorbeeld op de Reiterkogel met een houten slee. Met een grote glimlach naar beneden!

  Lees meer >

 • TIP: avondskiën

  avondskiën

  Krijgen de kinderen geen genoeg van de pistes? Laat ze langer opblijven en ga een keer avondskiën. Een bijzondere ski-ervaring in het donker.

  Lees meer >

 • TIP: winterwandelen

  winterlandschap Ski Juwel

  Wandelen saai? Niet in de sneeuw! Onderweg een sneeuwballengevecht, warm worden met Heiße Choco en na afloop een sneeuwpop bouwen.

  Lees meer >

 • TIP: pistenbully rijden

  pistenbully rijden

  Een droom voor jong en oud: rijden in een echte pistenbully. Op de Reiterkogel kun je een ritje maken met deze sneeuwmachine.

  Lees meer >

Boek nu je vakantie naar Ski Juwel

Arrangement Alpbachtal: € 1149,- per gezin
7 overnachtingen, 6-daagse skipas, Alpbachtal Seenland Card, 10% korting op skiles en skiverhuur

Boek nu >

Arrangement Wildschönau: € 932,- per gezin
7 overnachtingen, 6-daagse skipas, Wildschönau Card

Boek nu >

Feiten & cijfers

Pistekilometers: 109 km Skiliften:45
Blauwe pistes: 26 km Rode pistes: 54 km
Zwarte pistes: 13 km Reistijd: 920 km vanaf Utrecht
Hoogte skigebied: 650 - 2025 m Korting: Wildschönau en Alpbachtal Seenland Card

Bekijk hier de interactieve pistekaart >

Snowpark Ski Juwel

vader dochter piste

funslope Ski Juwel

berghut Ski Juwel

Lunchen berghut ski Juwel