Skip to navigation Skip to main content
Dutchweek festival 2023
© Dutchweek

Festival vibes in de sneeuw: Dutchweek is er weer!

In winterseizoen 2022/2023 zijn er vijf geweldige Dutchweek events én twee kick-offs op de beste locaties in de Alpen. Zell am See-Kaprun, Saalbach, 3 Zinnen, Sauze d'Oulx en Gerlos. Skiën in de mooiste skigebieden, de nieuwste skigear uitproberen, je verliezen in de beste muziek, dansen en feesten tot diep in de nacht. Wat wil je nog meer?

Dutchweek impressie
© Thijs Huizer Fotografie

Kick-offs in Zell am See-Kaprun en Saalbach!

Kun je niet wachten tot maart? Kom dan naar een van de kick-off events die 18-21 januari 2023 in Zell am See-Kaprun en Saalbach zijn! Hier is meteen een geweldig programma georganiseerd, met actie en feest:

Skiën en feesten tijdens Dutchweek Zell am See Kaprun
© Dutchweek

Dutchweek Kick-off
Zell am See-Kaprun
18-21 januari 2023

Tijdens deze kick-off heb je een voorproefje van het programma van het grote event in maart. Ook nu kun je een Early Bird Ski Tour maken (powered by DAKA), het nieuwste materiaal uit het DAKA testcenter testen, aan de Easy Ski Race meedoen en natuurlijk tot diep in de nacht dansen en feesten in de deelnemende bars in zowel Zell am See als Kaprun.

Skigebied Saalbach Dutchweek event Oostenrijk
© Dutchweek

Dutchweek Kick-off
Saalbach
18-21 januari 2023

In Saalbach is de kick-off helemaal in partystemming. Er zijn hier een paar nieuwe geweldige feestlocaties, de Schwips Bar en de Schwips Club, maar ook de Taverne en Castello doen weer mee met DJ’s, partyhits, danseressen en entertainment. Natuurlijk heb je ook gelegenheid om overdag Zell am See-Kaprun aan te tikken.

Dutchweek Zell am See-Kaprun
15-18 maart 2023

Alweer voor de vijfde keer Dutchweek party op deze spetterende locatie! Vier dagen wintersport en fun, in twee dorpen tegelijk. Het karakteristieke Zell am See en het gezellige Kaprun! Hier worden de termen genieten en feesten met elkaar verbonden tot één. DAKA heeft hier een testcentrum ingericht, waar je de nieuwste skigear kunt lenen om te testen.

DAKA Early Bird Ski Tour Dutchweek Zell am See Kaprun
© Dutchweek

Early Bird Ski Tour

Start ’s morgens vroeg als eerste vanaf de Schmittenhöhe onder begeleiding van een gids. Na de spectaculaire zonsopgang kun je uitgebreid ontbijten bij de Franzl Alm. Powered by DAKA.

Dutchweek testcenter
© Dutchweek

Easy Ski Race

Doe mee aan de Easy Ski Race en maak kans op coole prijzen vanuit o.a. SINNER, DAKA, HEAD en SnowWorld. Geschikt voor alle skiniveaus dus laat deze wedstrijd gewoon eens zien wat je écht kan!

Skiën en feesten Dutchweek Zell am See Kaprun
© Dutchweek

Dansen en feesten

In Zell am See ga je naar de Schirmbarre Franzl, de Cabrio Bar, de Insider Bar en de nieuwe locatie Sensation. In Kaprun dans je tot diep in de nacht door in het Pavillon.

Dutchweek tickets bestellen

Tot 1 november 2022 profiteer je van een fikse Early Bird korting!

Dutchweek 3 Zinnen 15-18 maart 2023

Puur natuur, puur skiën en de combinatie van Alpine en Mediterraan eten, dat is de basis voor het Dutchweek event in het Italiaanse 3 Zinnen. Rond Versciaco gaan we helemaal los!

Dutchweek 3 Zinnen Italiaans puur winterlandschap
© Kottersteger

Op 17 maart doe je de Early Bird Ski Tour (powered by DAKA), die voor zonsopgang start op de Helm. Ski lekker naar beneden onder begeleiding van de skigids van DAKA, terwijl je geniet van de strakke pistes en van de prachtig opkomende zon. Het afsluitende ontbijtbuffet bij Helm Restaurant zorgt ervoor dat jij helemaal opgeladen bent voor een lange skidag én het Dutchweek nachtleven!

Dutchweek 2023 in 3 Zinnen
© Dutchweek

’s Middags op de berg bij het Helm Restaurant Terrace komt de sfeer er al goed in met DJ’s en livemuziek. ’s Avonds wordt er nog een schepje bovenop gedaan en gaan wintersporters dansend de avond en nacht door op de Max Alm Club en in de Max Alm Bar.

Dutchweek Saalbach 18-25 maart 2023

Zeg je Saalbach? Dan zeg je wintersport én Dutchweek festival vibes! Acht dagen waarin de dag ongemerkt overvloeit in de nacht en de nacht weer in de dag. Genieten en feesten staan centraal.

Skiën tijdens Dutchweek Saalbach Tirol Oostenrijk
© Dutchweek

DAKA testcenter

Haal de vetste nieuwe skigear in het DAKA testcenter bij Soul House en test zelf met welke ski’s jij het lekkerst over de pistes suist.

Dutchweek Saalbach spectaculaire acts
© Dutchweek

Entertainment

Dans heerlijk op muziek van DJ’s en live artiesten in de Panorama Alm, Soul House en 2020 Bar. Extra live entertainment vind je bij de MaisAlm.

Dutchweek stemming skigebied Saalbach Oostenrijk
© Dutchweek

Nieuwe locaties

Nieuw dit jaar zijn de Schwips Bar en Schwips Club, waar je net als in de Taverne en Castello tot diep in de nacht verder feest.

Dutchweek Sauze d’Oulx 22-25 maart 2023

Het gebied waar het allemaal is begonnen: Sauze d'Oulx! Hier gaat de beste internationale muziek gepaard met ultiem wintersport. Een mooi skigebied met veel pistemogelijkheden, de heerlijke Italiaanse keuken en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid die wij allemaal wel kennen! Deze tiende editie wordt één groot megafeest! Al vanaf lunchtijd is er muziek met een relaxte vibe bij Capanna Kind. DJ’s en MC’s met internationale tunes en club music vind je vanaf einde middag bij Bar Hotel l’Assietta en Miravallino.

Dutchweek 2023 in Sauze d'Oulx
© Dutchweek

Dutchweek tickets bestellen

Tot 1 november 2022 profiteer je van een fikse Early Bird korting!

Dutchweek in Gerlos festival 2023
© Dutchweek

Dutchweek Gerlos 25 maart – 1 april 2023

Voor de zesde keer in Gerlos zijn er zowel op de berg als in het dal ultieme Dutchweek vibes! DAKA bouwt ook in Gerlos een testcenter, bij de Umbrella Bar. Je kunt er het nieuwste skimateriaal lenen om zelf te testen.

Dutchweek Gerlos skiën zonsopgang
© Dutchweek

Early Bird Ski Tours

Er is twee keer een Early Bird Ski Tour. Kort voor zonsopgang start je bij het bergstation van de Isskogelbahn. Tijdens je afdaling heb je de piste en de zon voor jezelf. Na afloop ontbijt je bij het Arena Center en dan ligt de hele dag nog open.

Dutchweek Gerlos skiën fun uitleven
© Dutchweek

Zipfelbob wedstrijd

Haal je gekste outfit uit je skikoffer en doe mee aan de waanzinnige Zipfelbob Rennen. Daarmee maak je kans op coole prijzen die o.a. door SINNER, DAKA, HEAD en SnowWorld beschikbaar worden gesteld.

Dutchweek Gerlos winterevent skiërs onmisbaar
© Dutchweek

Chillen en feesten

In de middagen kun je bij Arena Center en Seppi’s (nieuw!) lekker chillen met de lekkerste tunes. In de Cin-Cin is de après-ski en in de Umbrella Bar en Country Club heerst party stemming zodat je dansend door kan tot in de late uurtjes.

Een Dutchweek event polsbandje opent de deuren naar een winter vol feest en gezelligheid.
Ben jij erbij tijdens de onvergetelijke Dutchweek events in de bergen?

Deze special is tot stand gekomen in samenwerking met Dutchweek.