FAMILIETIJD. VOOR JOU.

 

Op zoek naar een skibelevenis voor groot en klein? Bij ons zijn er tal van blauwe pistes & brede afdalingen, spannende bergbelevenissen, gratis oefenliften en de beste kinderopvang. Zowel in het dal als in het skigebied vind je de beste voorwaarden voor kleine (en grote!) ski- en snowboardbeginners.

 

HIER SKIËN KINDEREN TOT 15 JAAR GRATIS

 

Gratis skiën vanaf 3 dagen: tijdens de FamilieSkiWeken in december (07.12. – 20.12.2019) en van maart tot Pasen (14.03. – 13.04.2020) ontvangen kinderen tot 15 jaar de skipas voor de 90 liften van de SkiWelt geheel gratis (bij aankoop van een 3-daagse skipas (of langer) voor een volwassene). Familiepistes, belevenissen op de berg zoals de Söller Hexen, speciale kinderskilessen en kinderopvang op de berg & in het skigebied zorgen voor de ultieme winterbelevenis!

Ontdek samen met de familie de ontelbare pistekilometers, 90 liften en 81 hutten – met één skipas. Daarnaast biedt de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental 3 funparks, snelheidspistes, skimovie afdalingen, fotopoints en een Alpeniglu® Dorf. De winterwandelpas biedt ook tal van mogelijkheden voor niet-skiërs.

 

Doe een vrijblijvende aanvraag

1. Geselecteerde aanbieding
2. Gegevens
3. Data verblijf

name
name
name
name
name
name
name
name
name