6 redenen om naar SkiWelt te gaan

 
  • Goede bereikbaarheid als eerste skigebied van Tirol
  • 288 km aan pisten in alle moeilijkheidsgraden
  • Meer dan 80 skihutten met veel regionale produkten
  • Perfect skigebied voor kinderen en beginnende skier
  • Typische Oostenrijkse gezelligheid in de dorpen
  • Schitterend uitzicht op de Wilder Kaiser
Doe nu een vrijblijvende aanvraag

Verlang je naar 284 km perfect geprepareerde pistekilometers, gezellige berghutten of een ontspannen vakantie samen met je familie en vrienden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: welkom in Tirol, welkom in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, één van de grootste en modernste skigebieden ter wereld. Hier is alles aanwezig voor een veelzijdige skidag of wintersportvakantie. 1 skigebied – 9 dorpen – Allen met directe toegang tot de pistes van SkiWelt Tirol

De beste aanbiedingen voor je geselecteerd

Doe nu een vrijblijvende aanvraag incl. de SkiWelt omboekgarantie: u kunt de datum van uw vakantie kosteloos wijzigen tot 1 week voor aankomst.

 

Doe een vrijblijvende aanvraag

1. Geselecteerde aanbieding
2. Gegevens
3. Data verblijf

Dorpen SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

 

Eén berg, één skigebied en negen dorpen met toegang tot de pistes! Het wordt nog moeilijk kiezen welk dorp het beste bij je past. Leer de dorpen van de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental kennen:

 
name

WILDER KAISER

Winterbelevenissen. Voor jou. Wintersport aan de Wilder Kaiser in Ellmau, Going, Scheffau en Söll staat voor genieten in typische Tiroler dorpen met toegang tot een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Naast winterwandelingen, lama-trekking of een dag met husky’s, wacht bij de Wilder Kaiser ook het grootste avondskigebied van Oostenrijk op je: in Söll kan je tijdens de avonduren van 10 km piste genieten of rodelen op een van de verlichte rodelbanen.

Doe een aanvraag
name

BRIXENTAL

Iglodorp & dalafdalingen. Voor jou. Het gebied van Brixen im Thale & Westendorf reikt van 794 m tot 1957 m. De beide dorpen bieden naast tal van pistes ook elf lange dalafdalingen. Westendorf heeft een oefenweide, die direct in het centrum van het dorp ligt en aansluiting biedt op het skigebied. Een Mini-Playground maakt het aanbod van de skischool compleet. In Brixen is het ALPENIGLU® Dorf in Hochbrixen een absolute highlight.

Doe een aanvraag
name

HOHE SALVE

360° Uitzicht. Voor jou. Je wintersport begint al aan de voet van de Hohe Salve: gratis parkeren in de parkeergarage van de Bergbahn Hopfgarten, trek in het verwarmde skidepot je skischoenen aan en geniet op de top van de Hohe Salve van een uniek 360° uitzicht. Oefenweides, professionele kinderskischolen en kinderopvang voor 1- tot 3-jarigen maken het aanbod voor families compleet. Een ‘geheimtip’, om de drukte te ontvluchten, is het ‘kleine maar fijne’ skigebied SkiWelt Kelchsau met 16 pistekilometers, op slechts 7 km afstand van Hopfgarten.

Doe een aanvraag
name

KUFSTEINERLAND

Cultuur & pistes. Voor jou. In het Kufsteinerland combineert men stedelijke flair met de winterse rust van de acht omliggende dorpen. De Parel Kufstein is uitgangspunt voor tal van activiteiten op het gebied van sport, natuur, gezondheid en cultuur. Vanuit de stad sta je snel op de piste dankzij de perfecte verbinding met de SkiWelt. Het cultuuraanbod van de regio is uniek en hier vallen onder andere de Winterfestspiele Erl en de Adventstijd in de vesting en het stadspark onder.

Doe een aanvraag
name
name
name
name
name
name
name
name