Ice Mountain

Capellestraat 16 7780 Komen
+32 (0)56 55 45 40 info@ice-mountain.com

Ice Mountain ligt in het zuidwesten van België op een steenworp afstand van de Franse grens. Er zijn niet alleen twee skipistes, ook zijn er andere faciliteiten zoals indoor skydiving, paintball, lasergame en een klimbos. Hierdoor is het een ideale locatie voor een dagje weg met de familie of vriendengroep. Twee restaurants en een lounge bar maken het aanbod van Ice Mountain in het Vlaamse Komen compleet.

De langste piste van Ice Mountain is 210 meter en heeft een hoogteverschil van 40 meter. Er ligt altijd een sneeuwlaag van 40 à 60 centimeter, waardoor de pistes in topconditie kunnen worden gehouden. Zowel beginners, gevorderden als freestylers voelen zich thuis bij Ice Mountain. Ben je van plan om met beginners naar deze skihal te gaan, dan moeten zij verplicht op les. Personen zonder ski- of snowboardervaring worden anders niet toegelaten tot de piste.

Twee pistes met sleepliften

Ice Mountain beschikt over twee pistes met een lengte van 210 meter en 85 meter. Beide zijn 30 meter breed en de langste van de twee overbrugt 40 meter hoogteverschil. Langs de grote piste loopt aan beide kanten een sleeplift, de kleinere beschikt over een lopende band en een sleeplift.

Uitgebreid kidsaanbod

Kinderen zullen zich hoe dan ook vermaken tijdens een (mid)dagje Ice Mountain. Er zijn op de piste geen speciale faciliteiten zijn voor kids, maar de sneeuw maakt toch al genoeg indruk. Vanaf 4 jaar mogen ze op skiles en de minimumleeftijd voor snowboardles is 7 jaar. De aanwezigheid van de overige faciliteiten maakt dit een ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje of voor een dagje weg met het gezin.

Skiles is verplicht voor beginners

Wie nog nooit op ski’s of een snowboard heeft gestaan moet verplicht op skiles in de skihal van Ice Mountain. Tijdens een skiles van twee uur leren beginners de sleeplift te gebruiken en remmen. Dit komt de veiligheid op de piste ten goede! Het is mogelijk om groepslessen of privéles te volgen.

Funpark met drie lines

Het funpark van Ice Mountain is dagelijks vanaf 17:00 uur geopend en bestaat uit drie lines.

Funpark met drie lines

In Restaurant Ice Mountain en restaurant Le Montagnard kun je heerlijk dineren. Ice Mountain biedt uitzicht op de piste en heeft gerechten als raclette en tartiflette op de kaart staan. Le Montagnard heeft door de aanwezigheid van een open haard en typische decoratie een warme sfeer. Je waant je hier op een chalet aan de piste in de Alpen. De lounge bar ligt naast de indoor skydive tunnel en biedt een uitgebreid assortiment gins, cocktails en tapas.

Van skydiven tot lasergamen

Ice Mountain is veel meer dan alleen een skihal. Je kunt hier niet alleen skiën, maar ook indoor skydiven, klimmen, paintballen en lasergamen. Het is mogelijk om je eigen dag samen te stellen met diverse activiteiten.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 23:00 uur
Dinsdag 10:00 - 23:00 uur
Woensdag 10:00 - 23:00 uur
Donderdag 10:00 - 23:00 uur
Vrijdag 10:00 - 24:00 uur
Zaterdag 10:00 - 24:00 uur
Zondag 10:00 - 23:00 uur

Laatste beoordeling Ice Mountain

8

11 apr

In de kerstvakantie een dagje Ice Mountain gedaan met de kinderen. We hebben rustig een paar uurtjes geskied (prima piste, goede sneeuw, het was niet druk) en zijn daarna nog wezen lasergamen. Na afloop heerlijk gegeten in het restaurant.

Bekijk alle beoordelingen ›

Toegang Winter

Hoogseizoen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR 14,50 EUR 17,00
2 uur EUR 26,- EUR 31,-
4 uur EUR EUR
Per dag EUR 37,- EUR 42,-

Toegang Zomer

Laagseizoen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR EUR
2 uur EUR EUR
4 uur EUR EUR
Per dag EUR EUR

Prijzen van de verhuur van materiaal

Skischoenen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR 8,- EUR 8,-
2 uur EUR 16,- EUR 16,-
4 uur EUR EUR
Dagpas EUR 13,- EUR 13,-

 


Beoordelingen Beoordelingen Ice Mountain

Door Fam Beijers

In de kerstvakantie een dagje Ice Mountain gedaan met de kinderen. We hebben rustig een paar uurtjes geskied (prima piste, goede sneeuw, het was niet druk) en zijn daarna nog wezen lasergamen. Na afloop heerlijk gegeten in het restaurant.

Geef jouw beoordeling over Ice Mountain
Laat een reactie achter

Reactie

Naam

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen