SnowWorld Amsterdam

Heuvelweg 6-8 1981 LV Velsen-Zuid
0255 545 848

SnowWorld Amsterdam in Velsen-Zuid (Spaarnwoude) biedt alles voor een heerlijk (mid)dagje wintersport. Er zijn twee indoorpistes, diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, après-ski café en een wintersportwinkel. Hoewel de pistes niet heel lang zijn (230 en 100 meter) kun je hier toch even het échte skigevoel krijgen. De sneeuw is van prima kwaliteit en de piste wordt goed onderhouden.

SnowWorld Amsterdam valt te vergelijken met een klein en compact familieskigebied in de Alpen. Een gezellige sfeer, vrijwel geen wachttijden, kindvriendelijk en goede horeca. Voor de fanatieke skiërs is de aanwezige afdaling net wat te kort. Sta je echter nog aan het begin van je wintersportcarrière dan kun je bij SnowWorld Amsterdam uitstekend leren skiën.

Pistes en skiliften

SnowWorld Amsterdam beschikt over twee pistes met een lengte van 230 en 100 meter. De pistes worden ontsloten door 2 sleepliften en een lopende band. Aan de linkerzijde bevindt zich de langste piste die van de andere wordt afgescheiden door de pilaren van het dak.

Kinderfeestje bij SnowWorld Amsterdam

Een uitgebreid kinderland is er niet in SnowWorld Amsterdam. Wel ligt er op piste 2 een lopende band, waardoor de kids eenvoudig bovenaan de oefenweide kunnen komen. Ook kunnen kinderen hier hun kinderfeestje vieren of deelnemen aan de Super Coole KidsDag of Kids/TeensWeek.

De Nederlandse Skischool

De Nederlandse Skischool van SnowWorld Amsterdam biedt een breed pakket aan ski- en snowboardlessen aan. Zowel voor groepslessen, skiclinics als priveles zit je hier goed. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen op skiles en voor snowboarden ligt de leeftijdsgrens op minimaal 7 jaar. Ook wordt er een speciale cursus om je angst te overwinnen aangeboden.

Groot funpark in de zomer

Alleen tijdens de zomermaanden is er in SnowWorld Amsterdam een snowpark geopend. Van begin april tot eind september hebben freestylers een park met big air jumps, boxen, T-bars, rails en andere slides tot hun beschikking. Tijdens de wintermaanden is er een veel kleiner aanbod van obstakels.

Bierstube en all-in restaurant

Restaurant Schneeblick is het kloppend hart van SnowWorld Amsterdam en biedt uitzicht op de piste. Het zelfservicerestaurant is ideaal voor een kopje koffie met apfelstrudel of een lekkere lunch. In het Grillhaus kun je van vrijdag t/m zondag genieten van diverse vlees- en vissoorten, kaasfondue, soepen en andere gerechten op basis van een all-in formule. Bij Rudi’s Bierstube kun je je onderdompelen in gezellige après-ski.

Sportshop VandenBerg

In SnowWorld Amsterdam bevindt zich een vestiging van VandenBerg waar je de laatste wintersportmode en materialen vindt. Rond SnowWorld Amsterdam, in Spaarnwoude, worden tal van andere outdoor activiteiten aangeboden zoals paintball, quad rijden en mountainbiken.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00 uur
Dinsdag 09:00 - 22:00 uur
Woensdag 09:00 - 22:00 uur
Donderdag 09:00 - 23:00 uur
Vrijdag 09:00 - 23:00 uur
Zaterdag 09:00 - 23:00 uur
Zondag 09:00 - 22:00 uur

Laatste beoordeling SnowWorld Amsterdam

8

11 apr

Prima baan, goed bereikbaar vanuit amsterdam, vriendelijke mensen en niet al te duur!

Bekijk alle beoordelingen ›

Toegang Winter

Hoogseizoen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR 17,95 EUR 19,95
2 uur EUR 27,95 EUR 29,95
4 uur EUR 34,95 EUR 34,95
Per dag EUR 39,95 EUR 39,95

Toegang Zomer

Laagseizoen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR EUR
2 uur EUR EUR
4 uur EUR EUR
Per dag EUR EUR

Prijzen van de verhuur van materiaal

Skischoenen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR EUR
2 uur EUR EUR
4 uur EUR EUR
Dagpas EUR 9,50 EUR 9,50

 


Beoordelingen Beoordelingen SnowWorld Amsterdam

Door Johan

Prima baan, goed bereikbaar vanuit amsterdam, vriendelijke mensen en niet al te duur!

Door Kim

Ideaal als je een middagje wil skiën in nederland. Wel een beetje kort helaas

Geef jouw beoordeling over SnowWorld Amsterdam
Laat een reactie achter

Reactie

Naam

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen