SnowWorld Rucphen

Baanvelden 13 4715 RH Rucphen
0859020606

SnowWorld Rucphen is 365 dagen per jaar geopend en beschikt over drie pistes. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich hier vermaken, en ook aan de kinderen is gedacht. Voor freestylers is er een funpark mét airbag en er zijn zowel sleepliften als lopende banden. Na het skiën kun je terecht in ‘de Nederlanse Alp’ of de ‘sneeuwhut’ om iets te eten en drinken. Après-ski vindt plaats in de ‘Pitbar’ of ‘de Bierstube’.

De drie pistes van SnowWorld Rucphen zijn ieder 160 meter lang en onderverdeeld in groen, blauw en rood. Skischool presenteert zich als de beste skischool van de Benelux en biedt een gevarieerd lesaanbod. Ook worden er speciale clinics en trainingen aangeboden. In SnowWorld Rucphen kun je niet alleen skiën, maar heb je ook de mogelijkheid om te ijskarten of glowgolfen.

Drie pistes van 160 meter

SnowWorld Rucphen beschikt over drie pistes die ieder een lengte van 160 meter hebben. De linker piste is ‘blauw’ en wordt ontsloten door een sleeplift. In het midden ligt de rode piste die je bereikt met een lopende band. Het snowpark ligt ook op een 160 meter lange piste. Daarnaast is er nog een korte oefenweide van 35 meter, waar ook gebruik gemaakt kan worden van een lopende band.

Kiddieland

In Kiddieland kunnen kinderen onbezorgd in de sneeuw spelen. Klimmen en klauteren op een berg met sneeuw of sleeën op de tubingbaan, het kan hier allemaal. Vanaf 4 jaar mogen kinderen op skiles. Iedere woensdag kan er gespeeld worden met Kiddie, de mascotte van SnowWorld Rucphen.

Beste skischool van de Benelux

Skischool SnowWorld heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van skiles. Er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde skileraren die jou op een gevarieerde manier (beter) leren skiën. Er wordt skiles gegeven aan zowel beginners als gevorderden. Ook privéles, techniektrainingen en speciale clinics behoren tot het aanbod van Skischool SnowWorld.

Funpark XXL

Rails, kickers een big airbag, in SnowWorld Rucphen is het allemaal te vinden. Freestylers vinden hier een flink aanbod van obstakels, die verspreid liggen over diverse pistes. Tijdens het zomerseizoen (april t/m augustus) is er een funpark XXL met een nog grotere verscheidenheid aan rails en schansen.

De Nederlandse Alp

Voor een heerlijke lunch of een diner met uitzicht op de piste moet je in SnowWorld Rucphen bij ‘De Nederlandse Alp’ zijn. Hier geniet je van traditionele gerechten, maar kun je ook gebruik maken van een buffet wanneer je met een grote groep bent. In de sneeuwhut zit je goed wanneer je snel even op krachten wil komen om daarna de piste weer op te gaan. Na afloop nog een drankje doen? De pitbar en bierstube bieden uitkomst. Ook wanneer je iets te vieren hebt of een uitje wilt organiseren zit je goed in de SnowWorld Rucphen.

IJskarten en glowgolfen

Het aanbod van de SnowWorld Rucphen wordt compleet gemaakt door de ijskbartbaan en de 18-holes glowgolfbaan. Ijskarten vindt plaats op een echte ijsbaan met speciale, elektrisch aangedreven karts me spikebanden. De hal waarin het ijskarten plaatsvindt is 3.500 m² en een ronde duurt gemiddeld 50 seconden. Glowgolf wordt gespeeld in een Noordpool decor waarbij de 18-holes door fluorescerende blacklights worden verlicht. Wil je niet alleen skiën, maar ook glowgolfen en/of ijskarten dan kun je gebruik maken van diverse arrangementen.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 23:00 uur
Dinsdag 10:00 - 23:00 uur
Woensdag 10:00 - 23:00 uur
Donderdag 10:00 - 23:00 uur
Vrijdag 10:00 - 23:00 uur
Zaterdag 10:00 - 23:00 uur
Zondag 10:00 - 23:00 uur

Laatste beoordeling SnowWorld Rucphen

8

11 apr

In de Skidome in Rucphen bereiden wij ons jaarlijks voor op de wintersport. Heerlijk om in eigen land alvast even het gevoel te kunnen krijgen in de sneeuw. Af en toe gaan de kinderen en kleinkinderen ook mee, waardoor er meerdere generaties in de sneeuw staan. Genieten!

Bekijk alle beoordelingen ›

Toegang Winter

Hoogseizoen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR 19,50 EUR 21,50
2 uur EUR 27,50 EUR 29,50
4 uur EUR 37,50 EUR 39,50
Per dag EUR 39,50 EUR 42,50
Let op: voor de toegangspas voor de piste geldt een borg van € 5,00. Deze dient p.p. contant te worden voldaan. De borg wordt geretourneerd bij tijdig en correct inleveren van de pas.

Toegang Zomer

Laagseizoen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR 17,50 EUR 19,50
2 uur EUR 25,50 EUR 27,50
4 uur EUR 35,50 EUR 37,50
Per dag EUR 37,50 EUR 39,50
Let op: voor de toegangspas voor de piste geldt een borg van € 5,00. Deze dient p.p. contant te worden voldaan. De borg wordt geretourneerd bij tijdig en correct inleveren van de pas.

Prijzen van de verhuur van materiaal

Skischoenen Kinderen Volwassenen
1 uur EUR EUR
2 uur EUR EUR
4 uur EUR EUR
Dagpas EUR 9,50 EUR 9,50
De gehuurde ski- of snowboardmaterialen en kleding zijn de gehele dag te gebruiken en eenmalig kosteloos om te ruilen. Prijs is exclusief borg. SnowWorld is gerechtigd op de helm, kleding en softboots € 50,00 borg te berekenen.

 


Beoordelingen Beoordelingen SnowWorld Rucphen

Door Heuting

In de Skidome in Rucphen bereiden wij ons jaarlijks voor op de wintersport. Heerlijk om in eigen land alvast even het gevoel te kunnen krijgen in de sneeuw. Af en toe gaan de kinderen en kleinkinderen ook mee, waardoor er meerdere generaties in de sneeuw staan. Genieten!

Geef jouw beoordeling over SnowWorld Rucphen
Laat een reactie achter

Reactie

Naam

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen