Skip to navigation Skip to main content
Polen

Grand Nosalowy Dwór

Zakopane | Kleinpolen | Polen
Afbeelding - grand-nosalowy-dwor-2
Afbeelding - grand-nosalowy-dwor-8
Afbeelding - grand-nosalowy-dwor-14
Afbeelding - grand-nosalowy-dwor-3
Afbeelding - grand-nosalowy-dwor-20
Het comfortabele 4-sterren hotel Grand Nosalowy Dwór hoort bij het hotelcomplex van de Residence Nosalowy Dwor en bevindt zich aan de voet van de Nosal berg, ongeveer 50 m bij het skigebied vandaan. Op ca. 2,5 km afstand ligt het centrum van Zakopane en de dichtstbijzijnde bushalte. Een dichtstbijzijnde langlaufloipe bereik je tevens na rond 1 km.

Het goed onderhouden hotel beschikt over een luxueuze inrichting met receptie, lobby, lift, wifi, ontbijtruimte, restaurant, bar, babysitter-service (tegen betaling) en een skikelder en schoenenruimte. Tegen betaling zijn parkeerplaatsen en parkeergelegenheid in de garage volgens beschikbaarheid aanwezig.

Het royale wellnessgedeelte nodigt uit tot ontspannen en biedt een overdekt zwembad, whirlpool, een Finse sauna, biosauna, stoombad, sanarium, infraroodcabine en een rustruimte. Ook de fitnessruimte is gratis toegankelijk. Schoonheidsbehandelingen en massages kun je tegen betaling boeken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het gratis rodelsleeën en kun je de biljardtafel (tegen betaling) gebruiken.
Afbeelding - grand-nosalowy-dwor-2

Grand Nosalowy Dwór

  • Zakopane
  • Kleinpolen